"Це Great Show, це велика сім'я та медійний трамплін", — Катерина Кухар про участь у "Танцях з зірками" (голосуємо за кращий образ цього сезону)

Танці з зірками
Катерина Кухар після фіналу "Танців з зірками" поділилася враженнями (голосування за найкращий образ)

Суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар розповіла, що для неї значить це шоу.

Поділитися:

В неділю, 28 листопада, відбувся фінал головного танцювального шоу країни «Танці зі зірками» та вже відомо, хто переміг у п'ятому сезоні. Хореограф, балерина та суддя шоу Катерина Кухар після фінального ефіру на своїй сторінці в Інстаграм поділилася враженням від участі у проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов суперфінал шоу "Танці з зірками": переможці п'ятого сезону та найцікавіші моменти

Кухар

Насамперед Катерина Кухар зазначила, що шоу «Танці зі зірками» вже стало неодмінною частиною її життя. Катерина виділяє кілька особливо трепетних моментів:

1. Це велика родина.

Де кожен займає свою нішу і в кожного своя «роль», своє амплуа, своє бачення правди та реальності. Тут панує любов та взаємопідтримка. І знаходять їх ті, хто несе ці якості у собі.

Як зазначила балерина, це шоу виключно для тих, хто розуміє та приймає правила проєкту та телебачення, а також для тих, хто вміє багато працювати, бути гнучким та балансувати на межі між інтересом до свого персонажа та допустимими для себе кордонами.

Кухар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у фіналі (ВІДЕО)

2. Це Great Show.

За словами Катерини Кухар, це «світ шоу, в якому танець – головний герой». На проєкті як глядачі, так і судді отримують море різних емоцій, сплески адреналіну, а також бачать, як розгортаються «інтриги, скандали, розслідування».

танці з зірками судді

3. Це нереальний досвід.

Для Кухар, як і для зірок та їх партнерів, це неймовірна честь бути частиною шоу. 

Тут загартовується сталевий характер, тренується стресостійкість та абсолютний самоконтроль, особливо під час прямих ефірів. Тут щоразу відкривають у собі нові таланти та можливості, «приміряють» нові амплуа та образи.

танці з зірками судді

4. Це медійний трамплін.

Танцівниця наголосила на тому, що цей проєкт запалює усі зірки над учасниками, а отже, дає безліч можливостей у медіапросторі.

Кухар Логай Кареліна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я був на дні і міг стати ніким, а сьогодні в мене вірять мільйони людей, ви уявляєте?», – Артур Логай про свої відчуття у суперфіналі та незвичайний фрістайл

5. Саме тут знаходять справжніх друзів:

Зустрічають безліч нових знайомих, знаходять нові захоплення і, можливо, знаходять навіть своє кохання!
Адже все в цьому житті залежить тільки від тебе: або ти проходиш цей шлях із вдячністю в серці, або з нескінченним наріканням. Але краще перше…

Катерина Кухар завершила свій допис вдячністю усім причетним до шоу, а також написала свою коронну фразу: "У мене все". 

Кухар

Голосуйте за ваш улюблений образ Катерини Кухар в цьому сезоні шоу:

poll_content_832
Новини по темі