Тане на очах: Людмила Барбір вражає стрункістю у витонченій сукні

Танці з зірками
Людмила Барбір дивує стрункістю в новому вбранні | Зіркове життя | 1+1

Модельні параметри!

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір вміє зачаровувати стильними образами. В ефірі ранкового шоу, на червоній доріжці чи у вбранні на щодень – зірка завжди має винятковий вигляд у найрізноманітніших луках. Однак, схоже, їй доведеться змінювати свій гардероб!

Річ у тому, що днями у прямому ефірі ранкового шоу Людмила засвітила новий жіночний образ, який приголомшив її шанувальників. Вбрання вдало підкреслило силует ведучої, і глядачі помітили, що талія Барбір стала ще тоншою. Ведуча ніби тане на очах!

Підкреслила модельні параметри зірки стильна блакитна сукня міді з елегантним поясом. Доповнили образ Людмили туфлі на підборах і трендова солом’яна сумка з піонами.

Фото: @liudmila.barbir

Виявляється, секретом бездоганної фізичної форми ведучої стала підготовка до першого ефіру проекту «Танці з зірками».

«Фух, відефірила два тижні поспіль. Поєднувати роботу та підготовку до «Танців з зірками» непросто, довелось увімкнути турборежим. Зранку ефір – увечері тренування. Як результат – сьогодні проспала і спізнилася. Довелося влітати в кадр на останніх секундах із ненафарбованими віями», – поділилася Барбір.

Дивись анонс «Танців з зірками» з ведучою «Сніданку з 1+1»:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Людмилу Барбір:

1. Людмила Барбір зачаровує ніжністю на нових пляжних знімках

2. Людмила Барбір дуже гаряча у цій сукні-сітці

3. Людмила Барбір у міні-шортах на тлі мальовничих Карпат (фото)

Новини по темі