Тиха і сором'язлива: Злата Огнєвіч пригадала, якою була в школі

Танці з зірками
Злата Огнєвіч зізналась, якою була в школі
@zlata.ognevich

Співачка занурилася у спогади про шкільні роки.

Поділитися:

Сьогодні учасниця Танців з зірками Злата Огнєвіч входить до списку найсексуальніших українських зірок та кожного разу вражає стильними і сміливими образами зі сцени. Але, виявляється, так було не завжди.

Співачка зізналася, що в школі була тихою і сором’язливою дівчиною, яка крадькома читала під час уроків фантастику під партою і добре вчилася.

«За класикою жанру я була закохана у секс-символа (брюнета) нашої школи, хлопця зі старших класів, присвячувала йому вірші, а він не звертав уваги… — розповідає Злата Огнєвіч. — Ще у нас були дискотеки, на які ВСІ з нетерпінням чекали й готувалися!

Одна дівчина, щоб збільшити свої груди підклала собі... вату! Ця вата випала посеред танців, жах! Дівчата, ви ж розумієте, що не в розмірі річ?

Зірка зізналася, що саме на дискотеці вперше спробували курити цигарки:

«Я ледь не впала від цього шаленого «аромату». Щоб руки не тхнули, ми їх натирали хвойними гілками. На щастя, мені не сподобалось. Але чомусь, тоді вважалося, якщо ти куриш і п‘єш — це круто! Це не круто від слова «зовсім», і туса, яка тебе за ці якості до себе пускає, не вартує твоєї уваги».

А ось в старших класах, за словами Злати, вона стала більш зухвалою і навіть прогулювала школу:

«Не просто уроки, а цілі дні, особливо в 11-му класі. Типу, ти себе вважаєш таким крутим, вчитися не хочеш, екзамени взагалі здаються кошмаром.

Одного разу нас «застукали» батьки за прогулюванням! Боже мій! Скільки ґвалту було.

На все місто! І що ви думаєте, ми перестали це робити? Звичайно, що ні».

Наостанок Злата Огнєвіч порадила робити все у своєму житті для себе і власного розвитку, а не для того, щоб сподобатися і догодити іншим. Лише так можна справді привернути увагу.

Новини по темі