Злата Огнєвіч: Біографія та цікаві факти

10 цікавих фактів з життя Злати Огнєвіч

Співачці виповнилося 33 роки!

Поділитися:

Сьогодні, 12 січня, святкує свій день народження талановита українська співачка Злата Огнєвіч. Її життя — сповнене цікавих подій, неймовірних проектів та, звичайно, музики. Цікаві факти з біографії Злати Огнєвіч знайдете в нашому матеріалі.

  1. Рідне місто співачки — Мурманськ. Деякий час її родина також жила в Мінську та у Санкт-Петербурзі. Проте, коли Златі було 5, сім’я оселилася в Криму.

  2. Батьки Злати ніяк не пов’язані з музикою: мама — військовий хірург, тато — полковник медичної служби.

  3. Справжнє ім’я співачки — Інна Бордюг.

  4. Перші гроші виконавиця заробила у 10 років. Дівчинкою вона зважувала туристів на пляжі. Заробляти голосом майбутня зірка почала в 14 — співала у ресторанах.

  5. Незважаючи на те, що дитинство Злати пройшло в маленькому містечку Судак, її професійна кар’єра почалася в столиці. Вона вступила до Київського інституту музики.

  6. У 2013 році Злата Огнєвіч підкорила своїм дивовижним вокалом глядачів Євробачення-2013. Зірка посіла почесне третє місце.

  7. Злата виступала в минулому сезоні Голосу країни. Їй вдалося справити гарне враження на суддів: до неї розвернулися всі крісла. Співачка відмовилася від участі в проекті, але залишилася в якості зіркової помічниці Потапа.

  8. У 2018 році Злата Огнєвіч вийшла на паркет Танців з зірками. Її партнером став Дмитро Жук.

  9. Атмосфера танцювального проекту вже знайома зірці: минулого сезону Танців з зірками вона була співведучою Юрія Горбунова та підтримувала зіркові пари на балконі.

  10. Співачка слідкує за своїм харчуванням та багато займається спортом. Корисними порадами про те, як тримати тіло в формі, Злата активно ділиться в своїх соцмережах.

Новини по темі