Третій прямий ефір Танців з зірками проведе відома ведуча

Танці з зірками

Дізнайтеся, хто замінить Юрія Горбунова на третьому ефірі оновленого шоу Танці з зірками

Поділитися:

Вже цієї неділі о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться третій прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками.  Минулого тижня за результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів, проект залишила пара Олександра Скічка та Анни Паламарчук.

Темою третього прямого ефіру оновлених Танців з зірками стануть «50 відтінків кохання»: зіркові учасники проекту будуть розповідати відверті історії зі свого особистого життя. Так, співачка Камалія зізнається, що під час першої зустрічі зі своїм чоловіком не знала, що він міліонер, а тренер Голосу.Діти-4 Надя Дорофєєва розповість про знайомство зі своїм коханим, співаком Дантесом, у потязі.

В свою чергу, Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко станцюють фокстрот під пісню Скрябіна «Спи собі сама». Також співачка поділиться особистою історією, пов’язаною з її близьким другом Кузьмою.

Психолог Наталя Холоденко та Віталій Загоруйко готують для глядачів телеканалу «1+1» пристрасний пасодобль під одну з найвідоміших українських пісень 20 століття «Гуцулка Ксеня». Цікаво, що після того, як минулого ефіру пара потрапила до зони ризику, Наталя та Віталій настільки серйозно поставились до постановки номеру, що одразу після ефіру вирушили на тренування до батьківщини стилю - Іспанії.

«Суперблондинка» Оля Полякова та Степан Місюрка здивують глядачів яскравим номером, в якому танцівник приміряє на себе роль Президента США Дональда Трампа, а Оля Полякова – Мерілін Монро. Як відреагують суворі судді проекту на сміливий вибір пари, та чи оцінять виступ глядачі, стане відомо вже цієї неділі.

Цікаво, що третій прямий ефір оновлених Танців з зірками проведе ведуча Світського життя і Голосу країни Катерина Осадча. Чому Катерина замінить Юрія Горбунова, та хто складе пару ведучій на зірковому балконі, глядачі дізнаються 10 вересня о 21.00 на телеканалі 1+1.

Також вже цієї неділі на головному паркеті країни під сингл «Take me to church» ірландського музиканта Hozier станцює найгарніша балетна пара Європи – суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов, а спеціальним гостем третього випуску стане популярна музична група «The Hardkiss», яка виконає свій хіт «Антарктида».

Нагадаємо, що Танці з зірками утримують показники на високому рівні. Другий випуск шоу по аудиторії 18-54 (Україна) зібрав рейтинг 6.0% та частку 19.7%, по аудиторії 18-54 (50К+) рейтинг 6.9% і частка 23.2%.  Програма Танці з зірками очолила ТОП найбільш рейтингових телепродутків тижня, випередивши футбольну трансляцію Україна-Туреччина на ТРК Україна в суботу (рейтинг – 5.3%/4.5%, частка – 18.7%/16.9%) та інші телепродукти на українському ТБ.

Дивіться оновлені Танці з зірками щонеділі о 21.00 на телеканалі 1+1.

 

Новини по темі