У новому випуску Танців з зірками Берінчик перетвориться на самурая, а Ласточкін - на індійського полісмена

Танці з зірками

Цієї неділі о 21:00 на 1+1 відбудеться одинадцятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками.

Поділитися:

Темою нового випуску проекту Танці з зірками цього разу стане «Карнавал. Танці народів світу». Фінал вже близько, конкуренція на паркеті починає проявлятися ще більше. Після минулого ефіру пари знову повернулися до своїх партнерів, а танцівник Женя Кот, який пропустив два тижні через хворобу, готовий повернутися у проект. Зіркові учасники будуть знову підкорювати серця телеглядачів новими яскравими номерами й надскладними підтримками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтяжка, як у балерини – в домашніх умовах: Секрети Катерини Кухар

Так, Денис Берінчик з Катериною Белявською занурять глядачів у румбу в японському стилі. Цього разу спортсмен перетвориться на самурая, а його партнерка - на гейшу. Комік Ігор Ласточкін приміряє на себе образ індійського полісмена, який буде захищати продавчиню Ілону Гвоздьову від грабіжників. Пара продемонструє індійське диско з романтичним фіналом. Актор Павло Вишняков та Юлія Сахневич потраплять на Венеційський карнавал, танцюючи ф’южн, а Іраклі Макацарія та Яна Заєць занурять глядачів у пристрасне фламенко в Іспанії. Леся Нікітюк із своїм партнером Максимом Єжовим станцюють феєричну самбу в Бразилії, а Michelle Andrade та Женя Кот продемонструють фольк в українському стилі.

Компанію беззмінному ведучому Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе улюблений комік країни та учасник минулого сезону «Танців з зірками» Юрій Ткач. Артист буде зустрічати учасників на балконі, а також першим дізнаватиметься їх враження та емоції від оцінок, які будуть їм ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Спеціальною гостею ефіру стане популярна співачка, переможниця Євробачення 2017, Джамала, яка виступить перед глядачами в новому образі і заспіває прем’єрну композицію.

Нагадаємо, кожен ефір до «зони ризику» потрапляють пари, які набирають найменшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів і глядацького голосування. Хто із двох пар із найменшою кількістю балів залишить проект, а хто продовжить боротьбу за перемогу, вирішують судді. Врятувати своїх улюблених зірок можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків. Минулого ефіру жодна пара не залишила проект. Лінії для голосування були відкритими весь тиждень, а результати стануть відомі вже 2 листопада о 21:00 на телеканалі «1+1».

Правила оцінювання проекту дивіться за посиланням

Квитки на ефіри «Танців з зірками» можна придбати за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зважився на ризик у новому кліпі (натхненне відео)

Новини по темі