Єфросиніна пригадала, як танцювала на шкільній дискотеці (відео)

Танці з зірками

Зіркова учасниця Танців з зірками поділилася зворушливим спогадом.

Поділитися:

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка візьме участь у новому сезоні Танців з зірками, пригадала, як танцювала шкільному святі.

«Я танцювала не лише на дискотеках, а й майже в усіх виставах своєї школи у Керчі. Пам’ятаю свій сольний танок. Це було в 10-11-му класі. Ми вже мали хлопців, і було якось не до танців. А тут вчитель із хореографії сказав, що треба станцювати на шкільному заході: «Будеш, Машо, танцювати під «Леди Гамильтон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Зірка зізналася, що зараз – напередодні участі в танцювальному шоу – хвилюється так само, як тоді, у шкільні роки. До того ж розуміє, що на неї дивитимуться мільйони глядачів, а не лише «вдячні батьки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Також Марія розповіла про танець свого темпераменту,  який мріє виконати на головному пакеті країни. Думаємо, вона неабияк вразить глядачів. Про це дізнавайтеся у відео, що вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісова пісня: Кухар, Осадча та Єфросиніна стали Мавками (казкові фото)

Наразі інтригою нового сезону проекту Танці з зірками 2018 є те, з ким танцюватиме у парі Маша Єфросиніна.

Нагадуємо, що суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі