Вечір зізнань: як пройшов третій ефір «Танці з зірками»

Танці з зірками

Зіркові учасники розповіли про особисті почуття.

Поділитися:

Вчора глядачі побачили новий випуск Танців з зірками на «1+1», темою якого стали «50 відтінків кохання». Зіркові учасники продемонстрували запальні танці та відверто розповіли про особисті почуття.

Виконання танцювальних композицій оцінювали судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Відкрив випуск запальним номером балет Wonder Crew із Дмитром Жуком.

Зірка серіалів Павло Вишняков та Юля Сахнєвіч занурили глядачів у історію кохання Квазімодо та Есмеральди із Notre Dame de Paris. Пара виконала фокстрот.

«Це до непристойності красиво. Я обеззброєний вашим номером, настільки зі смаком, гармонійно це було. Ви круті, це просто Голівуд», - прокоментував Влад Яма, а MONATIK поставив парі перші за сезон 10 балів.

Аніта Луценко та Олександр Прохоров виконали вальс у містичному номері під пісню «Я піду в далекі гори». Пара вразила суддів та глядачів не тільки чуттєвим танцем, а і складними підтримками.

«Ви сьогодні своїм вальсом розтопили мільйони сердець. Це було ніби легке та світле видіння. Ви одна з тих пар, яка легко ставиться та дослухається до рекомендацій та працює над собою. Це вірний шлях до перемоги», - сказав MONATIK. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який танець вам сподобався найбільше? Проголосуйте за свого фаворита

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін та Яна Цибульська у своєму номері перетворились на містера та місіс Сміт, станцювавши пристрасний ф'южн під пісню ОЕ «Зелені очі». Італійські пристрасті на паркеті прийшлись до смаку і глядачам у залі, і суворим суддям.

«Минулого сезону мій син обожнював Юрія Ткача, а цього сезону він вболіває за Вас, Руслан. Він каже, що ви йому нагадуєте головного героя мультфільму Панда Кунг-Фу. За ці три тижні Ви не просто неймовірно схуднули, а й продемонстрували величезну творчу роботу. Що ж буде далі?»,- сказала Катерина Кухар, подарувавши ведучому м’яку іграшку у вигляді панди.

Грузинський красень Іраклі Макацарія за декілька днів до виступу отримав травму шиї на репетиціях у залі. Проте, у третьому прямому ефірі він все таки вийшов на паркет, незважаючи на те, що танцювати йому довелось у ортопедичному комірі. Разом зі своєю партнеркою Яною Заєць Іраклі виконав палкий та сексуальний ча-ча-ча у стилізованому ретро номері, поступово скидаючи майже увесь одяг.

«Я як спеціаліст із гормонів щастя хочу заявити, що ендорфіни пішли. Можливо, у багатьох і фантазіі пішли. Іраклі, Ви сьогодні порадували глядачів не тільки своїм зовнішнім виглядом, а і танцем. Незважаючи на Ваші проблеми з шиєю, я все ж таки отримав вітамін Д від вашого танцю», - сказав MONATIK, а Іраклі пообіцяв все ж таки показати той танцювальний елемент, під час якого травмувався.

Michelle Andrade та Женя Кот показали чуйний пасадобль, під українську народну пісню «Несе Галя воду».

«Michele, Кот ви прекрасні. Ваша казка продовжується і читати її стає все цікавіше, не можна відірватись», - прокоментував MONATIK. Але Влад Яма порадив парі продемонструвати більше характеру, дати пристрасті, аби продемонструвати більше іспанських ліній.

Зіркові учасники нового сезону проекту виступали під живе виконання музичних композицій зірками «Голосу країни» Віри Кекелії, Марти Адамчук, LAUD, KOLA (Анастасії Прудіус), LUKA (Андрій Лучанко) та переможця «Голосу країни-5» Антона Копитіна та оркестру «Танців з зірками».

За результатами глядацького голосування та оцінювання суддів у зону ризику потрапили Микола Тищенко та Нана, Павло Зібров та Марія Шмельова, а також Аніта Луценко та Олександр Прохоров.

Найменше балів отримала пара Павло Зібров та Марія Шмельова, яким довелось залишили проект «Танці з зірками».

 Наступний випуск нового сезону проекту «Танці з зірками» можна побачити наступної неділі 16 вересня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі