Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

Танці з зірками

Читай розмову Анни Корсун із 1plus1.ua.

Поділитися:

Зухвала, пластична, грайлива… Саме такою ми звикли бачити співачку MARUV на великих екранах. Шанувальники зірки з нетерпінням чекають на прем’єру нового сезону шоу «Танці з зірками» і вже готові побачити грандіозні експерименти артистки.

Чи очікувати нам фривольностей на паркеті? Чому Анна вирішила взяти участь у нашому шоу? Чи готова вона почути критику? Усе це та багато іншого ми запитали у співачки особисто.

Який танцювальний стиль вам найближчий?

Із самого дитинства обожнюю танцювати. Коли танцюєш, забуваєш про всі проблеми. Думаю, це наша мова тіла. Специфіка моїх танців – провокаційні образи та постановки. У проекті дуже хочу станцювати у стилі Frame Up Strip.

Дивилися попередні сезони «Танців з зірками»?

Авжеж! Уболівала за Лесю Нікітюк, Надю Дорофеєєву, Юрія Ткача. Вважаю, багато хто із зірок відкрився з нового боку та взяв для себе щось унікальне із проекту.

Що надихнуло взяти участь у цьому шоу?

Кортить відкрити в собі новий формат танцю, покращити фізичну форму і прокачати танцювальні навички. Мрію, щоб у майбутньому на сольних концертах усі були шоковані моїми піруетами (усміхається).

Хочу шаленої конкуренції, багато експериментів і нарешті сісти на поперечний шпагат!

Перший випуск уже не за горами. Хвилюєтесь?

Чесно кажучи, через щільний графік концертів та репетиції у мене не вистачає часу на хвилювання. Але знаю, що воно прийде, коли настане день Х. До ефіру залишаться лічені години, а хореографія до кінця не вивчена – ось тоді хвилюватимусь (усміхається). А зараз працюємо і насолоджуємось життям.

А як же критика? Готові почути несхвальні відгуки від суддів або глядачів?

Я прийшла на проект отримувати новий досвід і задоволення. Люблю кайфувати від життя й від того, що роблю. Усе інше мене не цікавить.

Уже встигли познайомитися з кимось із суддів?

Нещодавно познайомилась з Катериною Кухар. Вона допомагала мені обрати зручні пуанти і стати на них для моєї відеороботи Mon Amour. Звісно, це дуже важко. Без правильної підготовки та підтримки я би не впоралась.

Яку відповідь дасте на улюблене запитання балерини: «Чи будуть фривольності на паркеті»?

Звісно, будуть. MARUV – це вибухова суміш епатажу та сексуальності, без цього не обійтись. Я йду на проект не лише навчитись чогось нового, а й показати глядачу, що таке сексуальність у правильному розумінні цього слова.

Глядачі справді звикли бачити вас у такому амплуа. А як щодо відкритися з кардинального іншого боку? До прикладу, наважитися змінити образ на більш ніжний та ліричний?

Надзвичайно люблю експерименти – це весело та захопливо. Тому я готова змінюватися на паркеті, не лише танцюючи в різних стилях, а й приміряючи всілякі образи.

Фото: @maruvofficial

У минулих сезонах учасники наполегливо боролися за кубок. А на що готові ви заради перемоги?

Готова відмовитися від майонезу, кетчупу або булочок (сміється).

Загалом – любите відчуття конкуренції?

На мою думку, без конкуренції було б нудно. Вона завжди є каталізатором розвитку. Ніколи не можна стояти на місці, завжди потрібно працювати над собою, руйнувати стереотипи та ніколи не зупинятись. Лише таким чином можливо досягти успіху.

Фото: @maruvofficial

Аню, нам відомо, що ви займаєтесь танцями на пілоні. Як давно захоплюєтесь pole dance? Саме вони допомагають тримати себе у такій гарній формі? 

Дякую! Я справді вважаю, що у мене хороша фізична форма, але спорт не дуже люблю. Для pole dance мені потрібно навчитися підтягуватися, робити більше силових вправ та займатись у залі з вагою. А взагалі пілоном захоплююся не так давно й дуже рідко.

Готові продемонструвати коронні рухи на «Танцях…»?

Якщо матиму нагоду показати на паркеті танець із використанням пілона, обов’язково продемонструю фішки, які вже вмію робити бездоганно.

Нагадуємо, що партнером MARUV у танцювальному шоу став Євген Дмитренко. Не пропусти прем'єрний випуск «Танців з зірками» вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Більше новин про улюблену співачку читай на нашому сайті: 

1. Фото відвертої MARUV у купальнику, від яких захочеться на море

2. «Дика кішечка» MARUV у напівпрозорому вбранні вабить новими знімками

3. Дивись спокусливий кліп MARUV, поки мама не прийшла

Новини по темі