Винник, Яма чи Остапчук: Хто гідний звання «улюбленця вовчиць»?

Танці з зірками
Винник, Яма чи Остапчук: Хто гідний звання «улюбленця вовчиць» (голосування) | 1+1
Фото: Натали / @olegg.vynnyk

Винників багато не буває.

Поділитися:

У другому ефірі «Танців з зірками» глядачі побачили легендарного співака, крадія жіночих сердець Олега Винника. Він зустрічав зірок на балконі та разом із ними дізнавався оцінки суддів. Та це був би злочин проти всіх вовчиць країни, якби Олег не вийшов на паркет. І він не розчарував прихильниць! Співак не лише виконав свій головний хіт «Вовчиця», а і прикрасив собою виступ Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової.

Аби підкорити норовливе танго, Володимиру довелося перевтілитися у свого кумира – Олега Винника. Здається, роль йому сподобалась, проте поява на паркеті «оригіналу» позбавила його шансів на тріумф.

Не втримався від перевтілення і Влад Яма. Суддя просто не міг собі дозволити коментувати Олега Винника в інакшому образі:

Одного разу Владу вже щастило приміряти образ «улюбленця вовчиць» – і тепер він не може зупинитися. Пригадай, як блискуче він зробив це в «Лізі сміху»:

Безумовно, на паркеті справжньому Олегу Виннику немає рівних – це зайвий раз довів номер Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової. А як ти вважаєш, кому найбільше пасує амплуа улюбленця мільйонів? Голосуй!

poll_content_507

Лови несамовитий драйв від виступу Володимира Остапчука a.k.a. Винника та Ілони Гвоздьової:

А також насолодись виступом найбажанішого чоловіка країни:

Найцікавіше з паркету «Танців з зірками» читай на нашому сайті:

1. «Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука

2. Олена Кравець змінила колір волосся – і він їй так пасує

3. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками» 

Новини по темі