Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Партнер MARUV виявився давнім знайомим Франсіско Гомеса | Танці з зірками | 1+1
@jay.dmitriy.enko.reality

Виявляється, вони знайомі давно… 

Поділитися:

Одним із найяскравіших у першому ефірі нового сезону «Танців з зірками» став виступ епатажної співачки MARUV та її партнера Jay — хореографа Євгена Дмитрієнка. Неймовірний вог під хіт Rockstar приніс парі 25 балів та бронзу в турнірній таблиці

Як з’ясувалося, у танцюриста була додаткова причина хвилюватися через свій дебютний вихід на головний паркет країни. Адже оцінювати його здібності мав хореограф світового рівня — Франсіско Гомес. Саме його майстер-клас 7 років тому став для Євгена особливим. І ось чому: 

«Перший майстер-клас зарубіжного хореографа у мене був саме від Франсіско Гомеса. Тоді я захоплено дивився і намагався повторити його одночасно чітку, швидкісну, емоційну хореографію. Трек, до речі, запам'ятав назавжди, — поділився учасник. — Через роки, я в парі з неперевершеною MARUV на паркеті «Танців з зірками» почув чарівне «love, love, love»... Життя прекрасне! Головне — ніколи не зупинятися! Що ми, звісно, і не збираємося робити!».

Скоро ви побачите новий танець, який 100% не залишить байдужим нікого.

Також Jay показав архівне фото, на якому позує з нинішнім суддею танцювального шоу. Франсіско на ньому ще зі своїми пишними кучерями, а сам партнер MARUV — зовсім юний. Неймовірно, що через 7 років Євгену вдалося викликати захват у свого кумира! 

Нагадаємо, що в кінці номера танцюрист вручив Гомесу пікантний подарунок — трусики.  

Щоб дізнатися, чому це сталося та як відреагував суддя, дивись відео виступу MARUV і Jay в першому випуску «Танців з зірками»:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай найцікавіше про їхню пару: 

1. Вікторіанський шик: MARUV і JAY у новій епатажній фотосесії

2. Від чого відмовилась MARUV заради участі у «Танцях з зірками»

3. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

Новини по темі