Влад Яма нажив нових ворогів на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Влад Яма нажив нових ворогів на «Танцях з зірками» | 1+1

Пристрасті розпалюються не лише на паркеті.

Поділитися:

Влад Яма заслужив репутацію найбільш вимогливого судді «Танців з зірками». У минулих сезонах країна спостерігала за його сутичками з Лесею Нікітюк і Дмитром Комаровим. Здається, цьогоріч суддя вже обрав собі нових «жертв».

Днями у своєму Instagram-акаунті Яма опублікував світлини Надії Матвєєвої, Дзідзьо і Михайла Кукуюка, а під ними поцікавився: «Хто з шановних зірок, на вашу думку, за результатами першого тижня має отримати Кубок Дмитра Комарова?».

Підписники по-різному поставилися до заяви Влада: комусь жарт сподобався, а дехто став на захист учасників. Та Надія Матвєєва й сама не з боязких – і дала відсіч нападкам на свою адресу.

Надія Матвєєва з партнером Валерієм Шохіним

Так, на своїй сторінці Надія написала, що низьку оцінку її танцю вважає справедливою, проте жарт із опитуванням не зрозуміла. «Як вважаєте, Влад Яма таким чином намагається мотивувати мене до кращих танців чи хоче позбавити проект такої незграби (на його думку), як я?» – поцікавилася зірка у підписників.

Шанувальники засипали Матвєєву компліментами та словами підтримки: «Ви багато чого навчилися за такий короткий термін», «Ви прекрасна, у вас все вийде». До речі, учасниця зізналася, що танго далося їй дуже нелегко і поділилася кадрами з виснажливих тренувань. Вмикай відео:

Пристрасне танго у виконанні Надії Матвєєвої та Валерія Шохіна дивись у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого з паркету «Танців з зірками» дізнайся на нашому сайті:

1. «Доню, ні!» — Надія Матвєєва про реакцію мами на свою участь у «Танцях з зірками»

2. Дорофєєва VS Мішина? Женя Кот порівняв своїх партнерок у «Танцях з зірками» 

3. «Казав, що я ні на що не здатна», – TAYANNA про колишнього

4. Що спільного у Людмили Барбір і Моніки Белуччі

Новини по темі