Дорофєєва VS Мішина? Женя Кот порівняв своїх партнерок у «Танцях з зірками» 

Танці з зірками
Женя Кот зізнався, з ким краще танцювати - з Дорофєєвою чи Мішиною | Танці з  зірками | 1+1

Хореограф про те, з ким танцювалося краще. 

Поділитися:

Минулого тижня відбулася грандіозна прем’єра нового сезону оновлених «Танців з зірками» — найпристраснішого з усіх. Для хореографа Жені Кота це третя спроба вибороти золото на головному паркеті країни. Та вперше — не зі співачкою, а з акторкою. 

У 2017-му танцюрист посів почесне друге місце в парі з Надією Дорофєєвою, а торік разом із Michelle Andrade дійшов до чвертьфіналу.

Новою партнеркою Жені Кота в третьому сезоні шоу стала чарівна Ксенія Мішина, відома глядачам своїми харизматичними ролями у фільмах і серіалах. 

Після їхнього дебюту в прямому ефірі «Танців з зірками» хореограф зізнався, з ким із талановитих дівчат йому більше сподобалася танцювати. 

«Це мій третій сезон. Чесно, я вже чекаю на оновлене стандартне запитання від журналістів: з ким мені було краще танцювати — з Надією, Мішель або Ксенією. Мабуть, я вже дам відповідь. Із Ксенією все по-іншому… — розповідає Женя Кот. — Вона акторка, і першого номера мені вистачило, щоб переконатися — наші танці будуть історіями з сенсом та глибокою драматургією. Ми вивчили всі тонкощі нашої постановки, розібрали до найдрібніших деталей. Це дозволило нам повністю перевтілитися».

Ксенія — професіонал своєї справи, з нею і я розкриваю себе як актор.

Мішину дебютний вихід на паркет із Женею Котом також залишив у захваті: 

«Вражаюче було відчути стільки емоцій одночасно і вперше. Починати номер із трепетом у серці, а закінчувати — з неймовірним спектром почуттів. Багато людей в залі навіть плакали. Це були нереальні мурашки.

Мені важливо перебувати в одному енергетичному потоці, гармонійно відчувати і вільно розуміти одне одного з півслова».

Думаю, нам із Женею вдалося потрапити в один потік.

Нагадаємо, у першому прямому ефірі «Танців з зірками» пара отримала 24 бали від журі та посіла четверту сходинку в турнірній таблиці. Дивись чуттєвий фокстрот Жені Кота та Ксенії Мішиної в прем’єрному випуску танцювального шоу: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай більше цікавих новин про «Танці з зірками»:   

1. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

2. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»

3. Трусики для Кухар і Серьога на «бумері»: Найяскравіші моменти першого ефіру «Танців з зірками»

4. Секс під дощем: Людмила Барбір вразила пристрасним танцем

5. «Я вже давно не Лєночка»: Кравець здивувала зізнанням на «Танцях з зірками» 

Новини по темі