Влад Яма розповів, де відзначатиме Новий рік

Танці з зірками

Срібний призер Ліги сміху про підсумки 2018-го року і зустріч 2019-го.

Поділитися:

Фіналіст Ліги сміху і суддя Танців з зірками, Влад Яма поділився планами на святкування Нового року. Як зізнається відомий хореограф, 2019-ий рік він зустрічатиме в українських Карпатах. Але не з сім’єю:

«31-го грудня я працюю. Буду веселити людей, сам заряджатися позитивом від них і ось так своєрідно відзначати. Якби був на свято вдома, то, швидше за все, ми з дружиною влаштували б щось на зразок тематичної вечірки.

Наприклад, одного разу в нас був «радянський» Новий рік — олів'є, бутерброди зі шпротами, нарізка ковбаси і Радянське шампанське.

Такий святковий стіл накривали батьки Влада, коли він сам був дитиною. Суддя оновлених Танців поділився ще одним кумедним спогадом з тих часів:

«У дитинстві під ялинкою я найчастіше знаходив машинки. А ось моєму братові Дід ​​Мороз якось приніс шахи. Дімі тоді було 4 роки, але такий подарунок він замовив сам. Так ось, відкриває Дід Мороз коробку, дістає звідти шахову фігурку і каже: «Дивись, яка цаца!». На що мій 4-річний брат відповідає: «Це не цаца. Це ферзь...».

Зараз Влад Ямa і його дружинa Ліліанa вже самі є батьками: пара виховує 2-річного сина. Цього року маленький Леон вперше сходив з батьками в кіно.

«Взагалі, за весь 2018-ий вирватися в кіно мені вдалося лише раз. З дружиною і дитиною ходили на мультик. Для сина це був перший досвід перегляду фільму на великому екрані. Ми з Ліліаною спеціально підбирали мультфільм не в 3D-форматі: знали, що Леон не захоче вдягати окуляри. Прийшли на ранковий сеанс, коли людей не так багато. Виявилося, що касирка щось наплутала і мультик все ж у 3D. І взагалі всі мультики, які йшли в той час, теж у 3D... Окуляри син справді одягати не захотів. Але мультфільм ми все ж таки додивилися. Про котів... Смішний, добрий. Щоправда, двоїться в очах у мене й досі...».

Також Влад Яма розповів, яким цей рік був для нього у відношенні кар'єри:

Я спробував себе в нових амплуа на сцені — в Лізі сміху, та й на Танцях з зірками. Отримав купу емоцій і відчуваю себе тепер зовсім інакше, по-свіжому. Протягом цих дванадцяти місяців сталося багато яскравого.

Танцюрист не має сумнівів, що і 2019-ий принесе чимало хорошого, але надто не загадує наперед:

«У мене немає конкретного списку планів на наступний рік. Люблю діяти по ситуації. Якщо у мене в якийсь момент з'являється мета, я відразу ж обмірковую, як мені її досягти, і, можна сказати, запускаю думки в космос. Намагаюся робити це частіше, а не чекати 31-го грудня».

Новини по темі