Войтенко визвав Гвоздьову на батл: порівнюємо їхні квікстепи в стилі кіноепохи Чарлі Чапліна та голосуємо за кращий

Танці з зірками
Квікстеп Костянтина Войтенка з Роксоляною Маланчук та Ігоря Ласточкіна з Ілоною Гвоздьовою: чий краще?

Голосуємо, чий квікстеп краще: Костянтина Войтенка з Роксоляною Маланчук чи Ілони Гвоздьової з Ігорем Ласточкіним.

Поділитися:

Вчора відбувся п'ятий ефір "Танців з зірками", який був присвячений кінофільмам. Костянтин Войтенко без вагань обрав собі образ Чарлі Чапліна, з яким він знайшов спільні риси: обидва вважають, що у маленькому тілі б'ється велике серце. Пара отримала за танець загальний бал від журі 31, а найнижчу оцінку, 7, від запрошеної судді Ілони Гвоздьової, яка в 2018 році з Ігорем Ласточкіним теж танцювала квікстеп у таких же образах. Як на це відреагував Костянтин та чи був танець Ілони з Ігорем справді кращим?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після «Танців з зірками» у прямому ефірі шоу «Твій день» (найцікавіші цитати+відео)

Давайте подивимось цьогорічний квікстеп від Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук:

Глядачі були у захваті від танцю актора, тому вони не потрапляли в зону ризику! Оцінили квікстеп і судді: поставили вищі бали, аніж попереднього ефіру – від усіх 8, окрім Ілони. Гвоздьова присудила Войтенку 7 балів та прокоментувала танець так:

Я сьогодні побачила степ, я сьогодні побачила чарльстон, я сьогодні побачила дуже багато танцю, та, на жаль, крім квікстепу. Мені було квікстепу, чомусь, замало, а коли він був, то був не настільки динамічний, яким би мав бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про нові стосунки: чи витримають вони випробування «Танцями з зірками»?

Така оцінка обурила актора. В постшоу в "Твій день" Костянтин Войтенко зв'язався з Ілоною Гвоздьовою та сказав:

Ілоно, я розумію, що ти мене мотивуєш. Але поставити 7 за цей танець, коли всі інші судді поставили вище... Ми передивлялися твій номер з Ласточкіним, він був повільніший в 2 рази. Ця оцінка мене заділа до глибини душі.

Давайте подивимось, як в 2018 році танцювали Ілона Гвоздьова та Ігор Ласточкін, які тоді перемогли в шоу:

Тоді судді Діма Монатік, Катерина Кухар, Влад Яма та Володимир Зеленський зійшлись на одному балі – 10, а у сумі 40 від журі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в п'ятому ефірі

Костянтин Войтенко викликав Ілону Гвоздьову на батл: станцювати на паркеті квікстеп. Вона відповіла: "Якщо буде вільний час, я прийму цей виклик і з задоволенням станцюю". А як вважаєте Ви — чий танець краще? Голосуйте нижче:

Войтенко Гвоздьова

poll_content_763
Новини по темі