«Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

Танці з зірками
«Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко
Фото: Ростислав Ріпка

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар спробували себе у незвичайних ролях.

Поділитися:

Десятий ефір «Танців з зірками» став наймістичнішим вечором сезону. Зіркові учасники та їхні партнери перевтілювались у потойбічних істот і розповідали цікаві хелловінські історії. Та найромантичніша з них дісталась Вікторії Булітко та Дмитру Дікусару.

Фото: Ростислав Ріпка

Ще з початку сезону ця пара демонструє особливо теплі стосунки. У першому ж ефірі Вікторія зізналася, що відчуває тісний зв’язок із партнером. А перед третім випуском вони взагалі удвох вирушили до Грузії у пошуках натхнення. І ось нарешті їхня історія дійшла кульмінації – дует приміряв роль молодят.

Нарешті, це станеться! Дікусар одружиться зі мною! – таким зізнанням Вікторія заінтригувала перед виступом.

Тож у десятому ефірі акторка вийшла на паркет в образі красивої зомбі-нареченої. Разом із Дмитром вона виконала ніжний «весільний» вальс, який торкнувся навіть суворих суддівських сердець. Дивись, як це було:

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше цікавого про Вікторію Булітко читай на сайті:

1. Виступ Вікторії Булітко довів Катерину Кухар до сліз (відео)

2. «Кидали жуйки у волосся та принижували»: Вікторія Булітко про знущання з неї в школі

3. «Ми ближчі, ніж коханці», — Дікусар про стосунки з Булітко

4. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі