Женя Кот повторив небезпечний трюк, який виконував із Надею Дорофєєвою

Танці з зірками
Женя Кот повторив трюк на пілоні, який виконував з Надьою Дорофєєвою | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Момент, від якого перехоплює подих.

Поділитися:

Навіть після десятого перегляду ліричного джазу Жені Кота та Наді Дорофєєвої на «Танцях з зірками» серце завмирає. У мить, коли партнер із зав’язаними очима «летить» донизу, складно описати емоції та підібрати потрібні слова.

Але окрім того, що номер вийшов чуттєвим та красивим, такий трюк міг виявитися небезпечним для життя:

Єдина страховка – мій мозок і мої відчуття, – коментував Женя Кот.

Та, вочевидь, танцівнику до вподоби ризикувати, тому він вирішив випробувати на міцність нову партнерку. До того ж вечір, присвячений Хелловіну, неабияк спонукав йти на шалені експерименти. У містичному ефірі разом із Ксенією Мішиною він виконав пристрасну румбу, а головною окрасою номеру став знайомий маневр Євгена на пілоні. Щоправда, цього разу він дещо відрізнявся – на очах Кота не було пов’язки, зате до акторки він спустився зі смачним презентом…

Фото: instagram/kot_jenya 

Дивись повне відео, аби насолодитися вогняним номером та «коронним» прийомом Жені:

А також ділися враженнями:

poll_content_612

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Читай ще більше новин про улюбленого танцівника:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі