Даніель Салем розповів, як щоранку балує кохану

Танці з зірками
Даніель Салем зізнався, чим балує свою кохану | Танці з зірками | 1+1
Фото: instagram/daniel_jihad_salem

На паркеті — секс-символ, а вдома — зразковий чоловік.

Поділитися:

Минулого ефіру сенсаційний сезон «Танців з зірками» неочікувано залишив претендент на фінал — актор і ведучий Даніель Салем. Попри високі суддівські оцінки, глядачі не підтримали його танго з Юлією Сахневич шляхом голосування.

Як би не було прикро прощатися з паркетом, для учасника в такому перебігу подій є й позитивна сторона — нарешті він буде проводити вдосталь часу зі своєю родиною. Адже кілька ефірів тому Даніель розповідав, як складно їм з дружиною та донькою знаходитися на відстані. 

Тепер Салем зможе знову балувати найрідніших. За зізнанням ведучого, у звичному режимі він робить це щоранку — готує смаколики власноруч:

Дружина любить прокидатися, коли на кухні стоїть аромат їжі. Зазвичай я встаю раніше і готую щось смачне для неї та доньки. Сніданки завжди на мені, це наша важлива традиція.  

Натомість рідні Даніеля взяли на себе відповідальність за поживну вечерю:

«Коли я повертаюся додому після важкого дня, мені також хочеться, щоб їжа вже на мене чекала. Тому ввечері, навпаки — дружина і донька готують для мене». 

Секс-символ «Танців з зірками» додає, що саме дружину вважає головною в їхньому шлюбі. А завдання Салема — позбавити кохану будь-яких хвилювань. 

Я все роблю для неї і для дитини, для того, щоб удома завжди було добре і затишно. 

«Справжні почуття — в увазі та дрібницях. Я піклуюся про рідних так, щоб їм не доводилося нічим перейматися. До прикладу, круто коли дружина про щось лише подумала, а це вже виконано. У тому є своєрідна романтика. І це набагато важливіше, ніж такі банальності, як побаченнях або квіти».

Та якщо вдома Даніель Салем — романтик і зразковий тато, на паркеті «Танців з зірками» він показав себе справжнім пристрастним мачо. Дивись його останній виступ на розважальному шоу:

Читай найцікавіше про Даніеля Салема:

1. Даніель Салем розповів, як забув рухи на паркеті «Танців з зірками»

2. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

3. «Показати голий торс – ніби поголитися наголо», – Даніель Салем здивував зізнанням

4. Даніель Салем та Юлія Сахневич показали першу шлюбну ніч

5. Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі