«Вона присвятила мені та сестрам все своє життя», – ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук зворушливо розповіла про свою маму

Танці з зірками
Іванна Онуфрійчук розповіла про свою маму: "Вона мій кумир"
Instagram/ivannaonufriichuk

Ведуча голдруму на «Танцях з зірками» Іванна Онуфрійчук назвала своїм кумиром власну маму та написала про неї зворушливий пост.

Поділитися:

Ведуча голдруму «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук написала про свою маму зворушливий пост у соцмережах. На це її надихнув «Вечір Кумирів» на «Танцях з зірками». Всі учасники ділилися тим, яка людина їх надихає, з кого вони беруть приклад. Тож Іванна теж вирішила розповісти, хто надихає в житті її – виявляється, її мама, Світлана Миколаївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівнюємо сукні ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук та вибираємо кращу (голосування)

Іванна Онуфрійчук пише:

Коли мене запитали, хто ж мій кумир, відповідь була однозначною – моя мама.

Ведуча розповідає – мама присвятила їй та її сестрам все своє життя. У Іванни дві сестри: старша Ірина та молодша Богдана. Вона зізнається – дуже вдячна мамі за виховання, поради та турботу.

Іванна Онуфрійчук мамаФОТО: Instagram/ivannaonufriichuk

Ще Іванна пише про Світлану Миколаївну:

Я завжди захоплювалась і захоплюватимусь тим, як мама могла відмовитись від чогось, щоб дати нам освіту, можливості та безтурботне дитинство. Вона надзвичайна жінка для мене, і я багато в чому беру з неї приклад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій ефір шоу «Танці з зірками»: роздивляємось сукню ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук

Очевидно, у Іванни з мамою доволі теплі стосунки: Світлана Миколаївна часто є гостем «Танців з зірками», де її донька стала ведучою голдруму.
Іванна Онуфрійчук мамаФОТО: Instagram/ivannaonufriichuk

Дивіться, як у "Вечір кумирів" Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук станцювали фрістайл за постановкою Грега Чапкіса, який присвятили Григорію Чапкісу:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі