Костянтин Войтенко станцював танець-присвяту Григорію Чапкісу – комбінація класичної та сучасної хореографії у постановці сина маестро танцю Грега Чапкіса

Танці з зірками
Костянтин Войтенко станцював фрістайл на честь Григорія Чапкіса

Актор Костянтин Войтенко на ефірі «Вечір кумирів» у «Танцях з зірками» станцював танець-присвяту Григорію Чапкісу.

Поділитися:

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук на «Танцях з зірками» станцювали танець-присвяту легендарному Григорію Чапкісу. Крім того, номер особисто поставив син маестро Грег Чапкіс, який спеціально для цього прилетів із США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створювали триб'ют-номер в пам'ять про Григорія Чапкіса, легендарного танцівника та хореографа, суддю "Танців з зірками"

Грег Чапкіс розповів:

Я тут, тому що дізнався, що ця чудова пара робить номер, присвячений моєму батькові. Мені дуже цікаво спробувати поєднати те, що я роблю в хіп-хопі, з бальними танцями.

Дивіться, який яскравий фрістайл вийшов в результаті цієї творчої колаборації:

Чому ж Костянтин Войтенко вирішив присвятити свій танець саме Григорію Чапкісу? Актор ділиться з глядачами:

Григорій Миколайович Чапкіс – це людина, яка надихнула мене прийти на проєкт «Танці з зірками». Він так пристрасно, глибоко говорив про танець. Він абсолютна легенда, якою пишається вся Україна. Я завжди мріяв, щоб Григорій Миколайович Чапкіс побачив мій танець. І сьогодні на паркеті я буду танцювати так, ніби він тут, з нами і дивиться на мене.

Крім того, Костянтин Войтенко зізнається – проводить деякі паралелі між собою та Чапкісом, оскільки Григорій Миколайович також був невисокого зросту, але це не заважало йому бути надзвичайно мужнім і харизматичним. Також Войтенко говорить – для нього велика честь, що їхній з Роксоляною номер поставив саме Грег Чапкіс, який прилетів для цього із США. 

Грег Чапкіс

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Войтенко визвав Гвоздьову на батл: порівнюємо їхні квікстепи в стилі кіноепохи Чарлі Чапліна та голосуємо за кращий

Дивіться зворушливий триб'ют-номер пам'яті Григорія Чапкіса на 3-му ефірі "Танців з зірками":

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі