Lida Lee розповіла про пластичну операцію та прокоментувала чутки про спонсора

Танці з зірками
Lida Lee прокоментувала збільшення грудей та чутки про спонсора

У вечір таємниць, в четвертому ефірі шоу «Танці з зірками», співачка розповіла про візит до пластичного хірурга.

Поділитися:

Минулий четвертий ефір «Танців з зірками» був успішним для співачки Lida Lee – у турнірній таблиці зірка поступилася лише фехтувальниці Ользі Харлан. Глядачів вразила не лише сальса співачки у виконанні з Олексієм Базелою, чемпіоном України з сальси, а й відверті зізнання зірки.

Декілька років тому я прийшла на операцію по збільшенню грудей. Я дуже часто чула: «В тебе замалі груди». І я почала в це вірити. Була вже дата операції, я приїхала в лікарню і мала лягти під ніж, але в останній момент я вибігла з лікарні, бо мені стало страшно. Я не шкодую про це. Це моє тіло, і яким би воно не було, воно для мене – найкраще.

Lida Lee Ліда Лі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖLida Lee станцювала пристрасне танго та розповіла про образи колишнього коханого

На своїй сторінці в Instagram співачка також опублікувала відео, в якому прокоментувала чутки щодо спонсорів та розказала про свій символічний шлях до участі у головному танцювальному шоу країни.

Мене ніхто не спонсорує. Наразі все робиться зусиллям тих людей, що прийшли на допомогу: активно шукаємо матеріал, позичаємо гроші та намагаємось реалізувати всі задуми, що вирують в наших головах.

Lida Lee Ліда Лі фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасниця «Танців з зірками» Lida Lee поділилася драматичними спогадами: «Мені казали, що в мені немає родзинки, пропонували зробити груди, видалити ребра»

Співачка розповіла, що почала працювати з 15 років. Поштовхом стала пропозиція хрещеної, яка була ведучою заходів та запропонувала юній Ліді працювати разом.

Я виходила в музичних паузах та переривах розважати людей, які сиділи за столиками. Так я пропрацювала три роки. Згодом я потрапила в діджейський проєкт, з яким облітала пів світу, побувала на масштабних міжнародних фестивалях, на розігріві Daft Punk.

Одна із дитячих мрій Ліди – відкрити школу танцю, щоб викладати діткам хореографію та бути схожою на своїх керівників танцювальної студії.

І ось тепер я на «Танцях з зірками»! Навіть, коли я це проговорюю, то не до кінця усвідомлюю, що відбувається зі мною. А перед виходом на паркет я все ще шукала мікрофон, адже звикла, що мій виступ пов’язаний з піснею.

Дивіться виступ Lida Lee і Олексія Базели в четвертому ефірі "Танців з зірками" і не пропустіть вечір кінофільмів в п'ятому ефірі шоу вже цієї неділі о 21:00:

Новини по темі