Виступи Вікторії Булітко на «Танцях з зірками», які ми полюбили (відео)

Танці з зірками
Найкращі виступи Вікторії Булітко на шоу «Танці з зірками», які не залишать тебе байдужим (відео) | 1+1

Вмикай та насолоджуйся надзвичайними перевтіленнями зірки.

Поділитися:

Уже цієї неділі ми дізнаємось ім’я переможця, який отримає заповітний кубок «Танців з зірками» та стане новою легендою. Серед претендентів на перемогу – акторка «Дизель шоу» Вікторія Булітко. Завдяки любові народу та різноманітним танцям гумористка впевнено дійшла до фінішної прямої. Пропонуємо переглянути улюблені постановки та пригадати, яким був її шлях до омріяного суперфіналу.

Запальний лінді-хоп

Під час першого ефіру оновлених «Танців…» Вікторія Булітко показала себе справжньою запальничкою – та ледь не спалила паркет. Гумориста разом із Дмитром Дікусаром влаштували танцювальну вечірку, яка припала до душі суддям і глядачам.

Ліричний контемпорарі

У п’ятому ефірі артистка поділилася своїм болем від трагічної втрати подруги та колеги Марини Поплавської. Вона зворушливо перенесла емоції та почуття в ліричний контемп, розтопила кожне серце та нагадала, що секунди проведені з близькими людьми – безцінні.

Казковий пасодобль

На вечорі кінофільмів учасники перенесли глядачів та суддів у казкову країну – Задзеркалля. Гумористка стала суворою королевою Вікторією, а Дмитро Дікусар – божевільним капелюшником. Таке неймовірне перевтілення та емоційне виконання пасодоблю викликали бурхливі оплески та схвальні відгуки суворих суддів.

Пристрасний ф'южн

У сьомому ефірі гумористки Вікторія Булітко та Олена Кравець, яких завжди порівнювали, обмінялися партнерами. Без ревнощів не обійшлося, але це не завадило учасникам показати на паркеті пристрасний ф'южн. До слова, з англійської цей стиль танцю означає «злиття» – і не дарма, бо на мить нові партнери стали одним цілим і злилися в поцілунку.

Ніжний фокстрот

Усі звикли до гумористичного образу акторки. Але вона зізналася, що прийшла на шоу «Танці з зірками», щоб розкрити інші грані своєї душі. І завдяки фокстроту їй це вдалося. У зворушливому танці вона показала себе ніжною та чуттєвою дівчиною, яка може зачарувати кожного.

Вибухове ча-ча-ча

А під час дев’ятого випуску пара влаштувала танцювальну революцію на паркеті разом із маленькою армією бальників. Вікторію Булітко та Дмитра Дікусара називають справжніми бунтівниками на проекті, адже вони завжди роблять все по-своєму. Але таке бунтарське ча-ча-ча було до вподоби суддям, особливо Григорію Чапкісу, який пообіцяв Дмитру поборотися за серце Вікторії.

Романтичний віденський вальс

У шостому ефірі на Хелловін учасники з’явились у напрочуд ніжних образах із мультфільму «Мертва наречена». Граційні рухи, неймовірні костюми та така чуттєва історія не залишила байдужим нікого. Доказом цього є перші десятки від суворих суддів!

Енергійна самба

Під час одинадцятого ефіру гумористка вийшла на паркет не з одним партнером, а з двома. Підтримати учасників та позмагатися за увагу запальної артистки вирішив ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін. Атмосфера бразильського карнавалу настільки закружляла артистку, що з двох партнерів вона вирішила обрати Григорія Чапкіса – й кокетливо .

Спокуслива румба

За весь час проекту Вікторія встигла приміряти різні образи: від зомбі-нареченої до казкової королеви. Але в такому спокусливому ампула її не бачив ніхто. М’які та повільні рухи румби, напівпрозора червона сукня та палкі почуття між учасниками – все це гармонійно поєдналось на паркеті, а в повітрі відчувалась гаряча пристрасть.

Зворушливий вальс

Виступ зі справжньою легендою та суддею шоу «Танців з зірками» Григорієм Чапкісом охрестили . Тріо розповіло історію про справжнє кохання та спогади, які завжди будуть дорогі серцю. Не стримали сліз навіть Влад Яма та Франсіско Гомес. До слова, свій виступ Чапкіс присвятив коханій, яка .

Також дізнавайся , які точно тебе здивують.

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, аби твоя улюблена пара отримала кубок «Танців з зірками». Один «суперголос» у додатку дорівнює восьми смс!

Дивись більше зіркових танців: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі