Як натхненно: Соломія Вітвіцька ділиться враженнями від подорожі з чоловіком

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька з чоловіком проводить літо у Франції та Німеччині
@solomiyavitvitska

Ведуча з коханим мандрує Європою та ділиться насолодою від побаченого.

Поділитися:

Зі слів ведучої ТСН Соломії Вітвіцької, мандри – її найбільше захоплення. Телезірка користується кожною слушною нагодою, аби вирушити на відпочинок із чоловіком. Так, наразі закохана пара подорожує Європою: Соломія та Влад уже побували в кількох містах Франції та Німеччини.

У своєму Instagram Вітвіцька активно ділиться світлинами з поїздки та враженнями від європейських міст. Нотатками з її "щоденника" мандрів, ділимося далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

Франкфурт

«Зовсім інше враження, ніж бачила на фото і чула з розповідей. Подобається більше, ніж очікувала».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька показала чуттєві світлини з чоловіком

Трір

«Не планували заїжджати, але все ж звернули з автобану і зовсім не пошкодували! Дуже красивий Трір і по-німецьки затишний! Прогулялися милими вуличками, зустріли українку, зробили фото для звіту»

Люксембург

«Прокинулися у Франкфурті і засинаємо у Кольмарі - за день проїхали три країни і ще й побувала у 40-й державі на моїй особистій карті. Люксембург став цією ювілейною крапкою. До речі, щойно виїхали з Німеччини, одразу відчули, що місцеві водії не такі чемні. Гасають швидше, порушують частіше. Дуже здивували у цьому містечку підземні кількаповерхові паркінги і маленькі симпатичні будиночки з ліфтами на землі. Отак, мандруєш на авто і помічаєш зовсім інші моменти».

Кольмар

«Французький Colmar називають маленькою Венецією. Місто-відкриття для мене особисто. Чомусь мені більше подобаються невеличкі, затишні місцинки. І хоч туристів тут блукає вулицями достатньо, тільки раз почули слов’янську говірку. Всі місцеві розмовляють французькою і дуже пристойно німецькою! Це був для мене сюрприз. Дуже інше враження від пробіжок у таких незнайомих і нових місцях. Ранкова біганка поміж кав’ярень у гарненьких будиночках, де місцеві пенсіонери, що вже о 8 ранку п’ють свою каву з круасанами, якась атмосферніша і не хочеться зупинятися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 вправи для тонкої талії від Соломії Вітвіцької

Страсбург

«Мій Страсбург має смак фламмекухе і вайншорле, а говорить німецькою, бо навіть, офіціант у туристичному ресторанчику не знав англійської».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де побувати у Карпатах: Поради ведучих 1+1

 

Новини по темі