Як вболівали за своїх синів мами інших учасників гурту Kalush Orchestra: мама Тимофія Музичука розповіла про його музичне дитинство

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Як за свого сина вболівала мама Тимофія Музичука з Kalush Orchestra

Як за свого сина вболівали батьки Тимофія Музичука (відео).

Поділитися:

Мама мультиінструменталіста Тимофія Музичука з гурту Kalush Orchestra Світлана переживала одразу за двох синів: старшого Тимофія, який співає за Україну, і за молодшого Назара, який зараз її боронить. Жінка викладачка гри на бандурі, саме вона і прищепила старшому сину любов до музики. У музичну школу Тимофій їздив за 6 кілометрів від їхнього села та вчився грати одразу на кількох інструментах: спочатку грав на бояні, потім на сопілці. У ТСН показали, як мама переживала за виступ сина на "Євробаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra зі сцени фіналу "Євробачення 2022" закликали врятувати бійців з "Азовсталі"

Повірити в те, що за Тимофієм слова "Стефанії" наспівує весь світ, батьки й досі не можуть. Під час перегляду "Євробачення", батьки Тимофія намагалися "спіймати погляд сина на собі" та не розчулитися. Проте сльози все ж виступали на очах не тільки матері, а ще й батька. Аби бодай якось підтримати Тимофія, мама співала разом із ним. Жінка розповідала, що тоді її серце було в Турині.

Найбільше жінку вразили останні слова Олега Псюка про порятунок Маріуполя. Нагадаємо, що тоді фронтмен гурту вигукнув зі сцени:

"Help Ukraine, save Mariupol, save Azovstal right now: Допоможіть Україні, врятуйте Маріуполь, врятуйте Азовсталь прямо зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra прокоментував свій заклик у фіналі врятувати "Азовсталь" та "Маріуполь"

Вона не могла дочекатися, коли ведучі оголосять результати голосування глядачів. На останніх цифрах серце ледь не вистрибувало. Вже після бурхливих емоцій від того, що Україна отримала перемогу у конкурсі, жінка чекала на головний дзвінок від сина, проте не втрималася та написала йому ще коли той стояв на сцені. Жінка впевнена: після сьогоднішньої перемоги мусить бути інша — головна, на полі бою.

Дивіться сюжет:

Новини по темі