"Це, мабуть, останнє, у чому людство матиме перевагу", — Святослав Гринчук розповів, як використовує штучний інтелект (ексклюзив)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Святослав Гринчук про позитивну та негативну роль штучного інтелекту
Freepik

Штучний інтелект — загроза чи порятунок? Ведучий ТСН Святослав Гринчук поділився власними роздумами.

Поділитися:

Це просто інструмент. І звинувачувати його в чомусь, чи навпаки ідеалізувати — марна справа. Усе залежить від того, хто і з якою метою його використовуватиме. Автомобілі — це добре чи погано? Автомобілі — це просто автомобілі. Адекватним людям вони допомагають швидше долати відстань, але є і хтось, хто на них скоює ДТП. Втім, це не проблема самих автівок, а тих, хто у них їздить. Тому і штучний інтелект — це водночас і загроза, і можливість, залежно від того хто і як ним послуговується, — коментує ексклюзивно для сайту 1+1 ведучий ТСН Святослав Гринчук.

Святослав Гринчук про штучний інтелект

Святослав також додає:

"Я наразі користувався його можливостями здебільшого заради розваги, особливо подобається створювати за його допомогою малюнки. Колись годину згаяв просто змушуючи його малювати одну і ту саму картинку у стилі різних мистецьких жанрів і напрямів, копіюючи відомих художників абощо. А ось із чим, я помітив, у ШІ поки проблема — то це з гумором. Скільки не намагався вмовити згенерувати його якісь жарти, меми абощо, все виходило щось недолуге. То, мабуть, останнє, у чому людство матиме перевагу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як не потрапляти на гачок дезінформації в медіа

Також вам буде цікаво дізнатися, як ChatGPT допомагає ворогам у війні. У сюжеті ТСН розповіли про роль штучного інтелекту у поширенні фейків в інформаційній війні.

Новини по темі