Історична подія: у День саміту ЄС команда ТСН проведе телеміст із Брюсселем

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
У День саміту ЄС команда ТСН проведе телеміст із Брюсселем

У п’ятницю, 24 червня, команда «Єдиних новин» проведе спеціальний марафон «Україна повертається додому».

Поділитися:

У день історичного для України саміту лідерів Євросоюзу, на якому буде оголошене рішення щодо надання державі статусу кандидата у члени ЄС, журналісти та ведучі провідних телеканалів об’єднаються задля висвітлення цієї події. Наразі усі 27 держав-членів Європейського Союзу підтримують надання Україні статусу кандидата у члени ЄС. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європарламент ухвалив резолюцію, яка підтримує надання Україні та Молдові статусу кандидатів на вступ до ЄС

Алла Мазур

В межах марафону на глядачів очікує телеміст від ТСН. Ведуча Алла Мазур вийде на зв'язок зі студії у Києві, а Наталія Мосейчук проведе прямий ефір із виїзної студії у Брюсселі, де і відбудеться саміт країн Євросоюзу. Блок ТСН можна буде побачити в ефірі з 15:00 до 21:00.

Із новинних матеріалів глядачі зможуть дізнатись усі подробиці подій історичного дня: хто підтримує та хто не підтримує Україну на шляху до вступу у ЄС, що європейці знають про українців та чи вважають нас частиною Європи, що надасть Україні статус кандидата та які подальші кроки потрібно робити, щоб відповідати європейським вимогам. 

Мосейчук

Нагадаємо, що напередодні європейського саміту, 21 червня, в Амстердамі відбувся міжнародний благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether, організований командами 1+1 media, Atlas Festival та «Суспільне». На марафоні учасники та переможці «Євробачення», політики і лідери думок звернулися до міжнародної аудиторії, висловивши свою солідарність та готовність підтримати рішення Брюсселю у наданні Україні статусу країни-кандидата в ЄС.

Щоб підтримати Україну, в історичному центрі Амстердаму – на Музейній площі,  зібралось понад 15 000 глядачів. Телемарафон побачили глядачі 30 іноземних телеканалів та VOD-платформ.

Вже завтра відбудеться день, який може змінити хід української історії. Дивіться 24 червня телеміст та сюжети ТСН з 15:00 до 21:00 на телеканалі 1+1

Новини по темі