Коли Україна переможе росію та завершиться війна: прогноз від ясновидця, який називав майже точну дату початку війни

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Коли Україна переможе росію та завершиться війна: прогноз від спеціаліста з окультизму, який називав майже точну дату початку війни
Unsplash/Karollyne Hubert

Андрій Космач спрогнозував ключові дати російсько-української війни та передбачив дату перемоги України.

Поділитися:

Україна переможе у війні з росією, але конфлікт може затягнутися до 2023 року: ТСН розповіло, що із таким прогнозом в ефірі Фергін.Live виступив відомий спеціаліст з окультизму Андрій Космач. Він на основі астрологічного прогнозу від найвпливовіших фахівців зробив розбивку за датами, які визначать майбутнє України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливо, щоб люди знали, що все закінчиться перемогою — астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук

Андрій Космач розповів, що від кінця липня цього року в росії розпочнеться одна з найбільших фінансово-економічних криз. Також наприкінці липня буде третя фаза війни росії з Україною: це буде її апофеоз, але не фінал. Ця фаза розтягнеться ледь не до середини вересня 2022-го. У цей період відбудеться перелам на користь України, а потім путін почне відходити від влади на тлі загострень проблем зі здоров'ям. У серпні-жовтні путін передаватиме владу колективному органу — Держраді.

Фінал війни припаде на січень-середину березня 2023-го:

Саме в цей час буде поставлена фінальна крапка — перемога України. — стверджує Космач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз від астрологині, що передбачила війну

Після повного сонячного затемнення і напівтіньового місячного затемнення земний шлях путіна закінчиться: датою смерті президента рф Андрій Космач назвав 5 березня 2023.

Ми зараз з вами живемо у достатньо складний час, коли історія твориться буквально на наших очах. Світ вступив в епоху фундаментальної трансформації, світ змінюється. Всесвіт, вищий розум, Бог обрали невипадково на роль архітектора хаосу путіна. — каже спеціаліст з окультизму.

Нагадаємо, що Андрій Космач давав прогнози щодо початку війни росії проти України у грудні 2021-го. Тоді він майже назвав точну дату. 

Дивіться сюжет з подробицями:

Новини по темі