Макарівський Хатіко. Собачка Ріні місяць чекала на загиблу хазяйку біля входу у дім: яке продовження мала ця історія

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Собачка Ріні місяць чекала на загиблу хазяйку біля входу у дім. Яке продовження історії?

Господарка Ріні трагічно загинула від рук окупантів під час війни, яку розв'язала росія.

Поділитися:

Собачка породи акіта-іну Ріні у селищі Макарів Бучанського району Київської області місяць чекала на загиблу від рук російських окупантів хазяйку Тетяну біля входу у їхній дім. Проте ця історія має щасливе продовження: ТСН розповіли, що для Ріні знайшли нову господарку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заспокоїти свою собаку під час сирени, вибухів та як з ними поводитися, якщо ви знаходитеся не вдома

Волонтери з Макарова ще раніше намагалися забрати собаку до притулку, але Ріні категорично відмовився йти: вийшло лише нагодувати песика. Він продовжував далі чекати на свою загиблу господарку, допоки для Ріні не знайшлася нова. Надія побачила дописи з собачкою у соцмережах. Тоді вирішила, що його треба забрати. Вона зустріла Ріні на порозі того ж будинку, де собака майже місяць чекала на вбиту російськими військовими Тетяну. Жінка сіла поруч із Ріні й заплакала. Тоді собачка підійшла і злизала сльози. Декілька днів потому Надія їздила до собаки зі смаколиками, навіть привезла їй модну курточку, щоб та не мерзла, — так вона звикала до нової сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тварини в умовах війни: правила вивезення тварин закордон та перевезення всередині країни

Тепер у Ріні є люблячі господарі, які стовідсотково займуться лікуванням та вихованням собаки. Це люди з досвідом та розумінням даної породи, адже у них вже є акіта-іну — Чіп.

Дивіться сюжет:

Новини по темі