Марічка Падалко на прем’єрі «Щенячий патруль у кіно» пригадала дубляжний досвід: підтримала колегу Єгора Гордєєва

Марічка Падалко на прем’єрі «Щенячий патруль у кіно»

Зірки Марічка Падалко, Ірина Ванникова, Стася Ровінська, Володимир Рабчун і Єгор Гордєєв на прем’єрі «Щенячий патруль у кіно».

Поділитися:

Єгор Гордєєв звернувся до глядачів з величезного кіноекрана на прем’єрі мультику «Щенячий патруль у кіно».

У Києві відбулась довгоочікувана прем’єра культової анімаційної пригоди «Щенячий патруль у кіно»! Одного з персонажів мультику, допитливого репортера Марті Викривача, озвучив українською телеведучий і продюсер «Твій день» на 1+1 Єгор Гордєєв. Марті – прототип Єгора Гордєєва.

Дуже схожий на нього мультперсонаж – такий же винахідливий і трохи шалений журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято напередодні народження дитини: Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували вечірку Baby shower!

Першими в захопливу мандрівку Бухтою Пригод вирушили актори дубляжу, зіркові гості, журналісти та блогери. Хоча Єгор Гордєєв не зміг бути присутнім, однак прямо з відпустки передав відеопривіт гостям прем’єрного показу. Відео ввімкнули на величезному екрані кінотеатру для повної зали глядачів.

Гордєєв, Щенячий патруль

«Марті – нереально крутий та завзятий ведучий новин! При цьому він шалено добрий! Добрий, до речі, весь мультфільм! Тому приходьте до кінотеатрів та дивіться! Точно кожен візьме своє! Ну, а якщо у кіно ми побачимось вже зараз, то в ефірі 1+1 зовсім незабаром. Бо відпустка, як і усе приємне, має властивість швидко закінчуватись!», – сказав  Єгор.

Підтримати Гордєєва прийшли його колеги: ведуча ТСН Марічка Падалко з чоловіком та двома доньками Катею і Марійкою, ведучі шоу «Твій день» Ірина Ванникова з донькою Марією, Стася Ровінська з синами Еваном та Енеєм та Володимир Рабчун.

«Добрий дитячий мультик. Залишив дуже теплі враження. Ідеально для сімейного перегляду. Веселі песики нагадали наших домашніх улюбленців – бівер-тер’єра Макарона і лабрадора Сніжка. А герой Єгора – Марті Викривач, дуже схожий на нього самого, наче брат близнюк! Можна сказати, що це його анімоване альтер его», – розповіла про свої враження Ірина Ванникова.

Дійсно, Єгор Гордєєв і його персонаж – це 100% попадання. Вони обидва спритні журналісти, і готові на все, щоб докопатися до істини. До речі, в оригінальній американській версії, Марті озвучив відомий комік, лауреат премії Еммі та володар зірки на голлівудській алеї слави телезірка Джиммі Кіммел. «Щенячий патруль» транслюється у 160 країнах, а до числа його поціновувачів входять: прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, співак Джастін Тімберлейк та зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди шкільної форми 2021: як без стресу зібрати дитину до школи? (розповів дизайнер Андре Тан)

За сюжетом анімації – команда цуценят кидає виклик злодію Гамдінґеру, який став мером Бухти Пригод. На лідера щенячого патруля, хлопчика Райдера та його друзів-щенят чекають веселощі й небезпека, таємниці минулого і  нові знайомства.

«Взагалі мої діти – фанати цього мультика, тому були дуже класно налаштовані. Малим дуже сподобалося. І, звісно, ми всі чекали персонажа Єгора. Дуже прикольно, тому що він теж журналіст і дуже характерний, цікавий персонаж. У фіналі Марті трошки змінюється. Сходіть і подивіться про що я кажу. Не буду розкривати всі таємниці», – прокоментувала матуся-телезірка Стася Ровінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Вікна": оберіть найкращі та увійдіть в нове життя!

А Марічка Падалко на прем’єрі «Щенячий патруль у кіно» пригадала про свій дубляжний досвід.

«Ми прийшли підтримати всією родиною Єгора Гордєєва. Я пам'ятаю, що сама була на його місці буквально кілька років тому, коли озвучувала телеведучу Наталі Точняк в мультику «Тачки 3». І я знаю наскільки це відповідально. Там вимоги до чистоти голосу, вимови набагато вищі, ніж на телебаченні. І ці рядки, навіть якщо їх небагато, що виходять в мультику, вони цінніші за 3 години, проведені в ефірі. Тому ми дуже за Єгора радіємо. Мені здається, що взагалі він може бути класним мультяшним персонажем», – розповіла Марічка Падалко.

Разом з Єгором Гордєєвим, «Щенячий патруль у кіно» озвучили: Євген Гашенко та Олександр Бережок, Олександра Пустовіт, Вероніка Лук’яненко.

Дивіться «Щенячий патруль у кіно» вже з 12 серпня!

Новини по темі