Самотужки палив ворожу техніку і помер від куль окупантів: історія трагічної загибелі в Ірпені 26-річного Сергія Кряжа (відео)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Історія Сергія Кряжа з Ірпеня, який палив ворожу техніку і помер від куль окупантів (відео)

Історія Сергія Кряжа, який в Ірпені палив ворожу техніку коктейлями Молотова, але зрештою загинув від куль російських окупантів.

Поділитися:

Жуналісти ТСН розповіли драматичну історію 26-річного Сергія Кряжа, який в Ірпені самотужки палив ворожу техніку. На жаль, героїчний чоловік помер згодом: окупанти застрелили його в будинку. Алла Хоцянівська дізнавалася деталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу додому", — історія мешканки Ірпеня, від квартири якої не лишилось нічого, окрім попелу

Сергій Кряж – звичайний будівельник, який став справжнім героєм. Сергій вирішив допомагати ЗСУ в окупованому Ірпені і самотужки палити техніку окупантів. Дивіться у сюжеті, як він ховався за будинком, спостерігав за ворогом, а потім коктейлями Молотова спалив бойову машину десанту.

Ворожа БМД вщент вигоріла, а Сергій знімав це на відео.

Ірпінь

Сергій Кряж працював будівельником у котеджному містечку в Ірпені, сам же він родом з Чернігівщини. Квартиру в Ірпені, де Сергій мешкав зі своєю дівчиною, зруйнували окупанти, тож вони перебралися у це котеджне містечко. У цьому будинку і вбили Сергія: помешкання обстріляли. Слідами від куль пронизана всі кімната, вікна, двері та стіни. На підлозі набої, сліди крові, хлопець відстрілювався, але врешті був застрелений ворогом. Що сталося з дівчиною Сергія, наразі не повідомляється. Проте і повідомлень про її загибель немає.

Ірпінь війна

Поховали Сергія просто у дворі, хрест збили з плінтусів. Опізнати тіло сина приїхала з Чернігова мама Людмила. У сльозах жінка каже:

"Я просила, молила, не лізь, ховайся, синочок, бережи себе. Але моє серце відчувало недобре, у мене постійно в душі сиділо відчуття тривоги"

Мати опізнала тіло сина, його відправлять на судово-медичну експертизу. Жінка чекатиме, щоб поховати сина.

Ірпінь війна

У розпачі вона каже:

"Я не знаю, як мені це пережити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ви вирішили виїжджати з міста, то треба намагатися, знову і знову», — у «Щоденниках війни» Юлія Чала, яка евакуювалася з Чернігова лише з 5-го разу

Лише в ірпінській громаді вже провели ексгумацію понад 270 тіл цивільних українців, вбитих російськими окупантами

Новини по темі