Захисник Харківщини розповів ведучій 1+1 Соломії Вітвіцькій про потреби на передовій для перемоги України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Захисник Харківщини розповів ведучій 1+1 Соломії Вітвіцькій про потреби на передовій для перемоги України

У День Конституції Соломія Вітвіцька поспілкувалась онлайн з одним із захисників Харківщини, котрий прямо зараз на передовій

Поділитися:

Ведуча ТСН на 1+1 і “Єдиного марафону”, волонтерка Соломія Вітвіцька провела прямий ефір із захисником України. Військовослужбовець Євген нині на передовій і знайшов можливість вийти на зв'язок, адже щодня його підрозділ знаходиться під обстрілами. До війни Женя був рієлтором у Харкові. З перших днів повномасштабного вторгнення волонтерив і допомагав харків’янам. Але згодом вирішив вступити до лав ЗСУ і захищати рідне місто від ворогів. 

військовий до війни

До свого дня народження, 16 червня, телеведуча запустила благодійний розіграш трьох особливих наборів відомих марок про напрямок російського корабля. Серед усіх, хто зробив внески (300 гривень) у банку Соломії, розіграють ексклюзивну прем’єрну папку другої марки “Руській воєнний корабль…Всьо!” з автографом Президента Володимира Зеленського та підписом керівника Укрпошти Ігоря Смілянського; набор з першої та другої марок, де перша дефіцитна марка “Руській воєнний корабль іді…” підписана морпіхом Романом Грибовим. І ще повний комплект марки 2-ї серії, конверти, футболка. Також будуть заохочувальні подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОстання нагода виграти унікальний набір марок з кораблем від Соломії Вітвіцької: ведуча та волонтерка розповіла, як виникла ідея розіграшу

Соломія Вітвіцька марки

Усі кошти за цей розіграш Соломія спрямує на допомогу ЗСУ. Для употужнення наших захисників на передовій.

“Просто зараз ми показуємо всьому світу, як боронимо нашу землю, наші права та свободи! І ми обов’язково переможемо. Саме зараз час підтримати ЗСУ, наших мужніх захисників. Усі гроші, переказані Вами, бережуть життя наших бійців та наближають перемогу! А ще дають вам можливість виграти круті марки”, — привітала Соломія з Днем Конституції та закликала долучатись до благодійності. 

У розмові з Соломією, Женя розповів які найбільші потреби є зараз у його підрозділу — це дрони та акумулятори до них.

“Нам насамперед необхідні очі. Тому, що ми перебуваємо у розвідці. І нам потрібні дрони, зокрема Mavic 3, а також батарейки для них. Це дуже важлива річ. По-перше, вони нам зберігають життя, по-друге, завдяки дронам ми знаходимо ворожу техніку і винищуємо її потім. Оскільки перебуваємо в польових умовах, нам також не вистачає портативних станцій”, — каже військовий. 

Також Євген розказав як потрапив до лав ЗСУ і про те, як спілкувався з мешканцями деокупованих міст, селищ Харківщини. Про їхні емоції, переживання:

"Ми спілкувалися з місцевим населенням, котре було в окупації. Боляче було дивитись на все це, слухати те, що вони розповідали. Я знаю деяких жінок, у яких забрали синів, і з ними немає досі зв'язку. Просто прийшли окупанти й забрали хлопців…”

Наприкінці ефіру Соломія Вітвіцька звернулась до Жені та підписників:

“Женю, бережи себе. Сподіваюся, що зможемо допомогти твоєму підрозділу, зібрати гроші, щоб закупити вам акумулятори, дрони. Дякую за Службу! Люди, долучайтесь і допомагайте тим, хто боронить нас! Разом завжди можна зробити більше!”

Новини по темі