Гуманітарна допомога Бородянці від Єгора Гордєєва, Іванни Онуфрійчук, Соломії Вітвіцької, Нелі Шовкопляс і благодійного фонду “Ти не один” 1+1 media

Ведучі 1+1 передали гуманітарну допомогу Бородянському психоневрологічному інтернату і влаштували концерт

Зірки та ведучі 1+1 передали допомогу Бородянському інтернату

Поділитися:

Ведучий “Сніданок з 1+1” Єгор Гордєєв знову навідався у Бородянський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням. Привіз гуманітарну допомогу, яку збирала ведуча “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук у швейцарському місті Морж. І  влаштував концерт, аби привітати тих, хто повернувся з евакуації в рідні стіни. Разом з Єгором приїхала його телепара — Неля Шовкопляс та учасник “Голосу країни” KHAYAT.

Допомога Бородянському інтернату

Медзаклад з першого дня повномасштабного вторгнення в Україну перебував у епіцентрі жахливих подій. Кадирівські війська тримали тут у заручниках понад 400 людей — підопічних, медперсонал, місцевих жителів, для яких будівля стала прихистком. Без води,  тепла та під постійними обстрілами. Коли людей вдалося вивезли в більш безпечне місце, “друга армія світу” розграбувала медзаклад — винесли техніку, постіль і навіть одяг.

Допомога Бородянському інтернату

Єгор Гордєєв і команда 1+1 media перейнялися історією інтернату і взялися допомагати з головним запитом — базові речі для комфортного проживання підопічних. Минулого місяця телеведучий привозив допомогу і техніку: 5 пральних і 2 сушильні машини, матраци, подушки, ковдри, нову постільну білизну, засоби гігієни (зубні пасти, шампуні, мило, антисептики), їжу (картопля, крупи, консерви, молоко, солодощі). Аби прискорити повернення пацієнтів додому. І от, нарешті це сталось! Днями директорка медзакладу Марина Ганіцька забрала фінально всіх підопічних з евакуації.

благо

“За місяць тут стались колосальні зміни — ще гарніше і затишніше. Дуже охайно. Марина з колегами прибрали всі наслідки окупації та облаштували територію. Це ніби маленька Швейцарія в межах Київської області. Коли я  бачу Марину, її друзів-підопічних — мені просто хочеться жити далі. І робити усе можливе, аби наближати нашу перемогу”, — каже Єгор Гордєєв.

Аби відсвяткувати повернення ведучий влаштував для медзакладу концерт і привіз ще партію гуманітарної допомоги. Вже четвертий автобус. Допомогу збирала ведуча 1+1 Іванна Онуфрійчук у Швейцарії, у власному пункті збору допомоги для України. У вантажі: ковдри, простирадла, покривала, підковдри, рушники, їжа тривалого зберігання (консерви, каша, молоко, солодощі), засоби гігієни (шампуні, гелі для душу, зубні пасти, щітки). А ведуча марафону “Єдині новини” Соломія Вітвіцька — додала до швейцарської допомоги ще продуктів, зокрема картоплю від німецького фермера, одяг. ГастроАрмія Київщини передали обіди, приготовані в одному топ-ресторанів.

Допомога Бородянському інтернату

“Ми усі разом наблизили повернення підопічних інтернату додому. Для мене ця допомога — не просто вантаж. Це те, у що я вклала свою любов, частинку себе. Я знаю, як цього потребували. Наша єдність по всьому світу наближає перемогу. Дуже хочу навідатись до цього закладу особисто, коли приїду до України. Привезти ще допомогу, познайомитись ближче з підопічними, обійняти їх та розділити гарний настрій”, — ділиться телеведуча Іванна Онуфрійчук.

Мешканці інтернату провели гостям екскурсію, показали як посадили город, молоді фруктові дерева. Завершили зустріч концертом від фіналіста “Голос країни” — KHAYAT. Був щемливий момент, коли всі встали й заспівали гімн України, поклавши руку на серце. Після концерту усі обіймалися, фотографувалися з ведучими та дякували.

благо

З єдиного благодійного збору Ukraine SOS від телеведучих 1+1 та фонду “Ти не один” Єгор Гордєєв разом з колегами раніше привозили допомогу в Бородянку. Кожен може зробити більше там, де чекають на термінову допомогу. Робіть внески на Ukraine SOS на платформі dobro.ua.

Допомога Бородянському інтернату

Новини по темі