Бабкін, Wellboy, Федишин, Kazka, Шоптенко та Горбачова підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»

Бабкін, Wellboy, Федишин, Kazka, Шоптенко та Горбачова підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»

Сергій Бабкін, Wellboy, Ірина Федишин, Олександра Заріцька з гурту Kazka, Ольга Горбачова, Олександра Лобода та Олена Шоптенко завітали у гості до 1+1 та підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія», започатковану шоу «Твій день», яка триває вже майже міс

Поділитися:

Молода зірка Wellboy у студії «Твій день» розповів про свою несподівану вибухову популярність, а також про найрідніших — батьків і бабусю:

«Батьки у мене чудові. Мама – лікар, у свій час грала на фортепіано. Тато був вчителем трудового навчання, зараз працює на будівництві. Вони чудово сприйняли мою популярність. Мама, якщо бачить якийсь негативний коментар у соцмережах, каже: «Антоша треба відповісти, що ж це таке, що тебе ображають?».

Після ефіру Wellboy передав свою фірмову банку вишневого компоту у подарунок глядачам, які беруть участь у благодійному проекті «Твоя мрія», спрямованому на допомогу мамам з вадами серця та їх малюкам у відділенні «акушерська кардіологія» в Інституті Амосова.

Компот від Wellboy

Оля Горбачова, завітавши у студію «Твій день», розповіла, що саме народження другої доньки призвело до величезної внутрішньої трансформації, після чого співачка зрозуміла, що її нове покликання – навчати жінок бути щасливими та впевненими у собі.

Ольга Горбачова, Тімур МірошниченкоТімур Мірошниченко та Ольга Горбачова

«Я весь цей час приховувала, що феміністка, але більше не буду. Зараз планую весь свій час присвячувати собі. Дітки вже підросли і дозволяють це зробити. Бажаю кожній жінці в 40+ відчути таку легкість та втілювати свої мрії у життя», - розповіла Ольга Горбачова.

Ведуча «Про спорт» Олександра Лобода розповіла про свою мрію, яка здійснилася цього літа:

«Якось ми з чоловіком відпочивали у Греції, відвідали Метеори і там побачили пару закоханих підчас весільної фотосесії. А потім і собі загадали, щоб повернутися на річницю нашого шлюбу до цього чарівного місця і теж зробити світлини. Так і сталося цього серпня, щоправда, через ковідні обмеження у нас не вийшло точно на річницю потрапити на Метеори. Ми подорожували з батьками, які і зробили нам з чоловіком фотосесію».

Олександра ЛободаОлександра Лобода

Відома співачка Ірина Федишин завітала до студії «Сніданок. Вихідний» разом з чоловіком-продюсером та двома синами Юрчиком та Олежиком. Підчас розмови Ірина розповіла, що виховує синів без нянь (лише іноді просить допомоги у бабусь та дідусів), та весь свій вільний час проводить із родиною. А про секрет 15 років щасливого подружнього життя її чоловік-продюсер Віталій Човник говорить:

«Наш шлюб тримається на коханні, на розумінні, на підтримці один одного. Важливо мати одну ціль, змінюватись і один під одного підлаштовуватись».

Ірина ФедишинІрина Федишин

Також Ірина Федишин подякувала у соцмережі усім, хто приєднався до благодійної справи «Твоя мрія», та наголосила на тому, як важливо підтримати жінок з серцево-судинними хворобами, які мріють стати мамами.

Сергій Бабкін, який став гостем «Сніданку з 1+1» розповів, що ніколи не втомлюється дякувати Всесвіт за усіх людей, які трапляються у нього на шляху:

«Хочу подякувати всім людям, яких зустрічаю по життю. Ці контакти – як вибухи, які потім можуть реалізуватися у творчості, чи просто у житті з’явиться якась цікава ідея». А після ефіру музикант біля червоної машини залюбки станцював танець, який став у TikTok вже вірусним, аби привернути більше уваги до благодійної справи «Твоя мрія». 

Сергій Бабкін

Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA, розповіла у «Твій день», як завдяки участі у «Танцях з зірками» навчилася мріяти та свої мрії перетворювати на цілі:

«Віри у себе стало набагато більше. Насправді я заходила на проект з мрією виграти, а потім з кожним тижнем розумієш, що це все реально. І так твої мрії перетворюються у цілі, які в принципі реально здобути».

Заріцька фотоОлександра Заріцька

Олена Шоптенко у студії «Сніданку з 1+1» розповіла і про свою мрію, яка здійснилась у цьому році – вона стала головним хореографом 5 сезону «Танці з зірками»:

«Мені дуже подобається моя нова роль. Так, я вже по інший бік екрану, займаюся хореографією і трохи режисурою, вигадую концепції номерів. Такий досвід для мене дуже цікавий. Це нове для мене, але суттєвий злет у своїй професійній діяльності». 

Олена Шоптенко

Нагадаємо, що телеведучі Руслана Писанка, Влад Яма, Тімур Мірошниченко, Ірина Ванникова, Володимир Рабчун, Стася Ровінська у новому телесезоні вирішили об'єднати всіх бажаючих навколо благодійної справи для всієї країни. У прямому ефірі «Твій день» вони презентували маленьку червону машину, як великий благодійний подарунок. За опитуваннями, це була мрія багатьох глядачів 1+1. Італійську автівку зі скляним дахом має шанс отримати той, хто зробить благодійний внесок на придбання необхідного обладнання в нове відділення акушерської кардіології для Інституту Амосова на сайті mriya.1plus1.ua

Наразі збір наближається до 2 мільйонів гривень і росте далі. Вже за перший тиждень було зібрано 1 мільйон 25 тисяч гривень. На ці кошти придбали два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, та дві спеціальні медичні тумби. Але збір коштів триває і далі. До 15 грудня включно «Твоя мрія» може зібрати ще багато важливих гривень на допомогу відділенню «акушерської кардіології» в Інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. Лікарям в роботі з порятунку життів потрібні: СРАР-апарати аби новонароджені могли дихати на повні легені, шафу для стерилізації медичних інструментів, гінекологічне устаткування, хірургічний аспіратор для безпечних операцій та реанімації, ультрафіолетову лампу, сучасні ліжка та меблі для палат, а також навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням та інше.