Анна Різатдінова пройшлася подіумом у колоритній сукні від Ольги Сумської

Анна Різатдінова пройшлася подіумом у колоритній сукні від Ольги Сумської | 1+1

Акторка вперше спробувала себе в ролі дизайнера.

Поділитися:

Відома акторка Ольга Сумська вирішила підкорити нову творчу вершину і стала дизайнеркою. Нещодавно зірка представила свою дебютну колекцію RIDNA. В її основу лягли довгі шовкові сукні з авторськими квітковими принтами – їх виконали за мотивами картин української художниці Катерини Білокур.

Під час презентації на подіум вийшла суперфіналістка «Танців з зірками» Анна Різатдінова. Красуня вбралась у колоритну квіткову сукню, яку прикрасило рясне намисто в тон.

Крім Анни, у показі взяли участь і інші зіркові красуні. Так, у яскравих квіткових вбраннях на подіум вийшли ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір і Неля Шовкопляс, акторка Лілія Ребрик, психологиня й екс-учасниця «Танців...» Наталія Холоденко, співачка Тоня Матвієнко та молодша донька Ольги Сумської – Аня Борисюк. Дивись фото:

«Можливо, це вас здивує, але з дитинства я мріяла бути художником-модельєром, – зізнається Ольга. – Мої шкільні зошити були розмальовані моделями одягу, а мамочка турботливо зберігала всі мої ескізи. Я любила вимальовувати найдрібніші деталі, хотіла створювати історичні костюми для театру й кіно. Сама шила з 14-ти років та вчилася кроїти за журналами мод. Знімаючись у кіно, завжди втручалася в процес пошиття костюма. Розуміла, який колір і фасон мені найбільше пасує. В театрі допрацьовувала деталі, сама шила капелюшки, сумочки, чим дуже дивувала колег».

Зазначимо, що і старша донька Ольги захоплюється цим ремеслом – Антоніна власноруч . Тим часом Аня вступила до акторського вишу, тож скоро в родині стане на одного артиста більше. Дізнайся подробиці з відео:

Читай більше про Ольгу Сумську:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі