Клопотенко вчить готувати, як у ресторані: кабачки з соусом тартар у паніровці та риба з... кавуном
Головний кулінарний експериментатор країни Євген Клопотенко у студії шоу «Твій день» приготував кабачки з соусом тартар та рибу, запечену з... кавуном.
Євген Клопотенко не втомлюється дивувати нас новими, нестандартними рецептами та поєднаннями смаків. Сьогодні у студії шоу «Твій день» він приготував запеченого судака з кавуном. Основну страву доповнили запечені в паніровці кабачки з соусом тартар.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медальйони зі свинини з овочами та ніжним соусом від Золотого шеф-кухаря України
Приготування
- Філе судака слід нарізати рівними шматками, посолити, поперчити та полити соком лимона.
- Нарізати кавун (без шкірки), також посолити, поперчити, полити олією.
- Рибу та кавун викласти в деко і запікати при температурі 180° приблизно 20 хвилин.
- Кабачки нарізати смужками, посолити, поперчити, обваляти в панірувальних сухарях та поставити запікатися 10-15 хвилин.
- На пательні добре розігріти вершкове масло.
- Приготувати соус тартар: змішати сметану з дрібно нарізаними квашеними огірками.
- Вийняти кабачки та рибу з духовки. Полити рибу розтопленим вершковим маслом.
- Подавати кабачки з соусом тартар, а рибу – з кавуном.
Можна подавати рибу з сирим кавуном, який слід порізати кубиками, додати трохи перцю, олії та зелені.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокосово-вівсяні сирники: простий рецепт від Руслана Сенічкіна (відео)
Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко на своїй Instagram-сторінці опублікував допис, де зібрав одразу декілька відео. На них видно фрагмент весільної сукні, руку жінки з обручкою та маленьку ручку дитини. Під відео Євген написав: «Інтрига. Камінг сун». Ведучі «Твого дня» намагалися дізнатися подробиці цієї історії від холостяка Євгена Клопотенка, проте він відповів тільки наступне:
Це не лише дівчина, це щось набагато більше. Та я поки не можу розкривати жодних подробиць.
Дивіться, як Євген Клопотенко готує рибу з кавуном, у випуску шоу «Твій день» від 19 липня 2021 року.