Мама Тімура Мірошниченка розповіла чому не ображається на нього довше 3-х хвилин

Мама Тімура Мірошниченка розповіла деякі секрети свого сина

У прямому ефірі денного шоу «Твій день» мама Тімура Мірошниченка розповіла деякі секрети свого сина.

Поділитися:

У студію шоу «Твій день» на каналі 1+1 вперше завітала мама телеведучого Тімура Мірошниченка Тамара Євгенівна. Разом із сином вони приготували улюблену страву багатьох українців — вареники з вишнями. Зараз саме сезон цієї соковитої та корисної ягоди.

«Мама не випадкова людина на кухні. 26 років пропрацювала у гімназії інспектором з харчування, — представив глядачам свою найріднішу людину Тімур. — Кожного разу, коли у нас вдома якесь свято або застілля, мама готує стільки їжі! Вона завжди була попереду кулінарної моди. Ще коли так ніхто не робив, часто експериментувала на кухні — додавала фрукти до звичайних салатів, наприклад. Багатьох тоді це дивувало».

Як зазначила Тамара Євгенівна, готувати вареники не складно. Головне — робити все з любов’ю, тоді обов’язково все вийде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати вареники з вишнями: рецепт від мами ведучого Тімура Мірошниченка (відео)

 «У дитинстві це була моя улюблена страва. Але зараз навіть не пам’ятаю, коли востаннє їх їв», — прокоментував Мірошниченко, який останнім часом дуже уважно слідкує за своєю фігурою, тому намагається менше їсти страв з тіста. Але як відмовитись від маминих вареників? 

«Тім завжди підтримував мене на кухні і допомагав їсти вареники, а не готувати їх, — посміхаючись, зізналася у прямому ефірі «Твого дня» Тамара Євгенівна. — До речі, а ось що він не любить їсти, так це холодець, цибулю, часник і оливки». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пухкі пиріжки з вишнями: тісто для будь-якої начинки

Також під час приготування вареників у прямому ефірі на каналі 1+1 жінка розповіла деякі цікаві подробиці про свого відомого сина:

 «Тімур такий позитивний, саме він мене навчив по іншому дивитись на цей світ і завжди шукати щось хороше. Я часто прислухаюсь до порад сина. Між нами дуже тісний контакт усе життя».

«Він маленьким часто бешкетував, але дуже веселим хлопчиком був. Пам’ятаю, коли я його сварила, він сидить, тихо слухає, а потім піднімає голову і каже: «Мама, вже три хвилини пройшло. А дитина не засвоює, що їй кажуть більше трьох хвилин. Можеш далі мене не сварити». І все — сидить і далі посміхається. Ну як можна сварити таку дитину?»