Новий рік 2022: як Венера вплине на енергії року та як зустріти Новий рік, аби вдало його провести (радить астролог Ігор Нехаєв)

Яким буде Новий рік 2022? Що нам віщують зірки?

Поділитися:

У Новий рік 2022 увійдемо під знаком Венери. Як планета вплине на перші святкові дні нового року та як зустріти Новий рік аби вдало його провести? Розповідає ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Твоєму Дні".

Як провести новорічну ніч

Новий рік – гарний час для підбиття підсумків року, що минає. Потрібно подумати про те, що було зроблено добре, що було погано. І, звісно ж, будувати плани на майбутній рік. Потрібно загадувати бажання, слід планувати свій рік. Спробувати відчути те, яким ви хочете, щоб він був для вас. Звичайно ж, планета Венера допоможе вам у цьому. Спробуйте привнести більше творчості, більше естетизму у своє життя, краси, кохання та певної грації. Проведіть 2022 красиво, із шиком і блиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022: Прикмети та ритуали новорічної ночі

Що нам принесе 2022 рік

2022 можна умовно розділити на дві половини. Перша частина – до середини квітня, і друга – після та до кінця року. Перша частина може принести певні складнощі, можуть бути і фінансові складнощі, можливі скрутні ситуації, обмеження. Усім необхідно культивувати певний спокій, умиротворення, займатися духовними практиками та зберігати бадьорість духу. Друга частина року буде успішнішою і принесе нам процвітання: процвітання у фінансовій сфері, економічній. Розвиватимуться соціальні, гуманітарні проєкти. Люди відчують більше спокою та умиротворення. Такі якості, як милосердя, чесність, це все пробуджуватиметься в усіх нас.

Читайте також: Новий рік 2022: список справ, які потрібно встигнути до свята

"У своїй основі 2022 має число 6 - це число планети Венери. Тому, наступний рік буде пронизаний якостями цієї планети: краси, романтики, любові, розкоші, творчості, помпезності. Зустрічати Новий рік і його проводити важливо, використовуючи такі принципи, як облаштування свого будинку, постарайтеся створити красу у своєму інтер'єрі, у своєму стилі. Можливо, ви думали поміняти свій стиль - зважіться на це. Добре займатися продажем і покупкою автотранспорту. Венара сприяє цьому. Важливий момент: Венера відповідає за партнерські стосунки, як з близькими людьми, так і з партнерами по бізнесу. У новому році важливо стосунки налагоджувати, бути більш уважними до своєїх другої половинки та зберегти цю якість, пронести через весь рік", –  розповідає Ігор Нехаєв. 

Дивіться новий, новорічний хіт Джамали «Новий рік з тобою»: