Природна краса у тренді: на конкурси та у моделі відбирають дівчат без імплантів, тату та з незаплямованим минулим

Природна краса –  обов'язкова умова участі у конкурсі Міс Україна
Pexels/Nataliya Vaitkevich

Природна краса – це беззаперечний тренд сучасності. І актуальний він як для авторитетних конкурсів краси, так і для моделінгу.

Поділитися:

Природна краса нині в тренді. Підтвердженням цього є вимоги до учасниць провідних конкурсів краси та моделей. Дівчата, які мають штучне волосся, груди, губи, вії, а також сумнівне минуле, не можуть претендувати на участь у подібних змаганнях та показах колекцій відомих дизайнерів. Про те, наскільки насправді природність зараз є обов’язковою, розбиралися у шоу «Твій день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на липень 2021: сприятливі та несприятливі дні для зміни іміджу

природня красаФото: Pexels/Yaroslav Shuraev

На відеозв’язок зі студією «Твого дня» вийшла власниця та голова конкурсу «Міс Україна» Вероніка Щіпцова. Вона розповіла, що наразі проводяться відкриті кастинги на участь у конкурсі. Вони вже пройшли у Львові, Одесі та Харкові, ще один кастинг має бути у Києві. До організаторів вже надійшло понад 15 тисяч заявок, з яких треба вибрати 25 учасниць «Міс Україна».

Ідеальною кандидаткою, за словами Вероніки Щіпцової, є українка, віком від 17 до 26 років, без татуювань, імплантів, з максимально натуральною зовнішністю. До того ж, дуже важливим є внутрішнє наповнення дівчини, яка, можливо, буде представляти Україну на міжнародній арені. Вона не повинна мати шкідливих звичок, судимостей, мати соціально активну життєву позицію, бути доволі амбітною. Дуже важливо, щоб її минуле не було заплямоване скандалами чи непристойною поведінкою.

природна красаФото: pixabay.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волосся влітку: як захистити від палаючого сонця та пилу (поради трихолога)

Про важливість натуральної краси під час включення у шоу «Твій день» розповіла і професійна модельна скаутка Любов Любіновська. Вона теж зазначила, що сучасна модель повинна бути без пластичних операцій, збільшених грудей та губ. І обов’язково має бути цікава, як особистість.

Більше про натуральність у світі конкурсів краси та моделінгу дивіться у випуску шоу «Твій день» від 5 липня 2021 року.