Ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв поділився своїми дитячими спогадами про Руслану Писанку

Єгор Гордєєв згадав, як колись ще був малим і до них у гості приходила Руслана Писанка

Про акторку та ведучу "Твій день" Руслана Писанку, життя якої обірвалося 19 липня, продовжують згадувати колеги, серед яких і Єгор Гордєєв.

Поділитися:

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка після важкої хвороби пішла з життя 19 липня. Вона перебувала на той час у Німеччині, куди виїхала за підтримки Червоного хреста. Колеги Руслани Писанки, українські актори та телеведучі, продовжують згадувати про неї. Поділився своїми дитячими спогадами про Писанку і ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Ірина Ванникова розповіла про останню мрію Руслани Писанки

Єгор Гордєєв розповів, як і коли дізнався, що Руслана Писанка померла:

"Дізнався, що Руся пішла з життя одним з перших. Мені подзвонив її чоловік Ігор. До цього постійно були і з ним, і з Русею на зв’язку. Руслана Писанка – людина цілої епохи. Пишаюся, що наша команда запросила її у «Твій день» і Руся повернулася на велике телебачення. Знав, як їй це було важливо. І як це було важливо мільйонам глядачів, які нас дивилися".

Писанка

Про Руслану Писанку Гордєєв говорить:

"Руся – це людина-епоха. Коли входила в студію, одразу все наповнювала своєю енергією. Вона людина дуже жорстких оцінок, але при цьому неймовірно толерантна і глибока. Їй не треба було це виказувати і виводити на якісь маніфести. Дуже дисциплінована. Руся – людина великої доцільності. Вона чітко розуміла момент, чітко розуміла людей". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя Руслана Писанка: спогади колег та зірок про акторку та ведучу 1+1

Єгор Гордєєв пригадав, як колись ще був малим і до них у гості приходила вже на той час зірка Руслана Писанка:

"Пам’ятаю, як у дитинстві Руся приходила до мого дідуся і бабусі у гості, дружила з моїм дядьком. Була дуже вітальна людина. Вона легка ззовні і глибока зсередини. Тішуся, що був тісно знайомий з нею і близький останні роки".

Нагадаємо, від чоловіка Руслани Писанки Ігоря Ісакова стало відомо, де відбудеться перше прощання з Русланою Писанкою

Дивіться спогади про Руслану Писанку її колег з каналу 1+1, а також з театру та кіно: