Єгор Гордєєв про шоу «Твій вечір»: «Ми за одним столом зберемо теми, які дотичні до кожного, і людей з геть різних світів»

Вже сьогодні відбудеться прем’єра нового вечірнього інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим. Ведучий розповів про те, чого чекати у новому проєкті.

Поділитися:

Сьогодні, 6 грудня о 22:45, відбудеться прем’єра нового вечірнього інфотейнмент-шоу «Твій вечір» на 1+1. Це авторський проєкт Єгора Гордєєва, який буде виходити у прямому ефірі з понеділка по середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 запускає нове вечірнє інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим

На відео-включенні зі «Сніданком з 1+1» Єгор Гордєєв розповів про те, чого чекати у шоу «Твій вечір»:

«Ми, українці, дуже любимо говорити, але останнім часом боїмося розмовляти одне з одним, коли не збігаються наші точки зору. У шоу «Твій вечір» за одним столом ми зберемо теми, які дотичні до кожного, і людей з геть різних світів. Ми будемо говорити про те, що відбувається в Україні, світі. Це буде кумедно, сумно, буде по-різному».

Твій вечір

Також Єгор Гордєєв згадав про сьогоднішнє свято – День збройних сил України. Він сказав, що сьогодні – дуже важливий день в історії незалежної України, і про нього обов’язково будуть говорити у першому випуску шоу «Твій вечір». Єгор Гордєєв зазначив:

«Сьогодні ми поговоримо про багато історій людських доль, людських зламів. За 30 років незалежності ми звикли менше дякувати і більше боятися. Це треба змінювати, і цим ми будемо займатися у шоу «Твій вечір».

У вечірньому інфотейнмент-шоу «Твій вечір» ведучий Єгор Гордєєв разом із гостями у студії у невимушеній формі обговорюватиме актуальні події дня, що добігає кінця, враховуючи різні погляди. У кожному випуску шоу будуть підійматися актуальні суспільні, політичні, культурні, спортивні теми тощо. У програмі глядачі побачать 4 запрошених гостя, які допомагатимуть ведучому розглядати події під різним кутом.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв показав родину та поділився дитячими спогадами

Автор ідеї шоу «Твій вечір» – Єгор Гордєєв, ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер шоу «Твій день». Єгор із властивою йому іронічністю у новому проєкті буде розповідати про серйозні речі, які заслуговують уваги. Дивіться інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з понеділка по середу о 22:45 на 1+1.