Потап стане наступником Поплавського у новому випуску «Вечірнього Кварталу»

Новий Вечірній Квартал
Потап стане наступником Поплавського у новому випуску «Вечірнього Кварталу»

11 вересня о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового випуску проекту «Вечірній Квартал».

Поділитися:

На глядачів очікують яскраві номери та музичні сюрпризи. Окрім того, проект святкує вихід 500-ого випуску на телеекранах.

Актори «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий, Юрій Великий та Юрій Крапов покажуть номер про інтелектуальну телепрограму, на яку завітали українські політики. Гострі жарти та влучний гумор не залишать нікого байдужим.

Вечірній Квартал

Також на глядачів очікує і сімейний номер – Євген Кошовий разом з акторкою «Жіночого Кварталу» Іриною Гатун покаже мініатюру про сімейне життя. Чоловік вирішив зняти цікавий контент для майбутнього покоління, тому повідомив дружині, що буде фіксувати на камеру не тільки пологи, але й зачаття.

Вечірній Квартал

Серед музичних сюрпризів глядачі побачать виступ Ніно Катамадзе, Лайми Вайкуле, а також почують україномовний хіт «Вишиванка» від Потапа (ПТП). Окрім того, Потап візьме участь в одному з гумористичних номерів. Актор Юрій Ткач в образі Михайла Поплавського покаже мініатюру, у якій найпопулярніший ректор країни йде на пенсію та обирає своїм наступником Потапа. Він навчить репера усім секретам своєї популярності.

Справжньою несподіванкою стане номер, до якого приєднаються глядачі у залі. Словесна перепалка буде гарячою, вона змусить вийти на сцену усіх акторів «Вечірнього Кварталу». Чим усе закінчиться – стане відомо у суботу о 20:15.

Вечірній Квартал

Також актори «Вечірнього Кварталу» підготували душевну пісню про те, що життя часто налаштоване проти вас. А вихід з ситуації легкий – бачити навколо себе більше позитивного.

Не пропустіть новий «Вечірній Квартал» 11 вересня о 20:20 на 1+1.

Новини по темі