Гурт The Hardkiss і Євген Кошовий з'являться в новому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Навіщо Євген Кошовий прийде на "Танці з зірками" | Новини шоу-бізнесу | 1+1

Чим здивує довгоочікуваний «Вечір кінофільмів».

Поділитися:

29 вересня на каналі 1+1 відбудеться шостий прямий ефір вибухового оновленого проекту «Танці з зірками», який цього разу пройде під темою «Вечір кінофільмів». Зіркові учасники відтворять сцени з відомих кінострічок та перетворяться на своїх улюблених кумирів.

На прихильників шоу також чекає новий сюрприз. Балкон вестимуть одразу двоє ведучих. І ними стануть популярний комік, актор «95 Кварталу» Євген Кошовий та експерт «Поверніть мені красу» Анна Буткевич. До речі, пара ведучих також з’явиться в нових яскравих амплуа. У які саме образи перевтіляться Євген та Анна, глядачі дізнаються вже у неділю о 21:00.

Цього разу на головному паркеті країни виступатимуть музичні експериментатори і новатори, гурт The Hardkiss.

У шостому ефірі на прихильників шоу чекає неймовірно ніжний контемпорарі від шоумена Володимира Остапчука та минулорічної переможниці проекту Ілони Гвоздьової. Пара відтворить сюжет із драматичного фільму «Титанік». Так, ведучий у себе на сторінці в Інстаграм вже встиг розповісти прихильникам про підготовку:

Тренуємося 24/7, аби цього разу «підірвати» паркет. Гадаю, що ми з Ілоною здивуємо вас ще більше.

Пристрасні акторка Ксенія Мішина та хореограф Женя Кот знову спробують «запалити» залу, але на цей раз феєричним джазом із фільму «Чикаго». Сексуальний ведучий Даніель Салем і Юлія Сахневич занурять глядачів у ліричну та ніжну румбу під саундтрек до фільму «Народження зірки».

Актор Олексій Яровенко та хореограф Олена Шоптенко вразять номером у стилі фільму «Джокер». Продюсери обіцяють перетворити Олену на загадкову Харлі Квін, а Олексія — на небезпечного Джокера. Та поки Олена відлучилася в справах до Парижа, Олексій під пильним наглядом головного хореографа «Танців з зірками» Ксенією Горб вчить усі рухи.

Мій партнер залишається в надійних руках нашого головного хореографа, а це означає, що я можу бути абсолютно спокійна, — написала в соцмережах зірка.

Ще більше вражаючих постановок і цікавих історій із життя зірок можна побачити вже цієї неділі о 21:00. Дивись анонс:

Нагадаємо, у фіналі виграє та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів і глядацького голосування.

Читай останні новини про учасників «Танців з зірками»:

1. Учасниця «Танців з зірками» Анна Різатдінова вперше розповіла про сина (ексклюзив сайту 1+1)

2. Харизматичний танцівник JAY розповів, яка MARUV поза камерами

3. Людмила Барбір: «Мені стало цікаво побачити себе іншу»

4. «Він вийшов до мене з рушницею»,  Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

5. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно  підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі