«Хочу бути прикладом»: Віра Кекелія розповіла, як її діти реагують на повітряні тривоги та чому відмовляється від стандартних методів виховання

Новий Вечірній Квартал
Віра Кекелія розповіла, як її діти реагують на повітряні тривоги

Учасниця «Єдиного Кварталу» Віра Кекелія відверто поділилася, як вчить своїх дітей залишатися спокійними під час повітряних тривог, та що обирає замість традиційних методів виховання.

Поділитися:

20 та 27 жовтня о 19:00 на каналі 1+1 Україна дивіться нові випуски «Вечірнього Кварталу». На глядачів чекають гумористичні номери від улюблених акторів Студії «Квартал 95», патріотичні пісні, а також виступи зіркових гостей.

За лаштунками зйомок концерту редакція сайту 1plus1 поспілкувалася з учасницею «Єдиного Кварталу» Вірою Кекелією.

Так, артистка розповіла, що їй допомагає триматися в непрості часи.

«В першу чергу це мої діти. Це найдорожче, що в мене є. Також останнім часом я багато дивлюся відео на ютубі з нашими військовими. Класно, що вони виходять у світ та діляться власним досвідом. Вони мене дуже надихають своєю потужністю та міцністю. Вони перебувають в надскладних умовах, але водночас не втрачають віри».

Віра Кекелія

Віра зізналася, що в жодному разі не ігнорує повітряні тривоги. Як мама двох синів вона дуже переймається за безпеку. Щоб не створювати зайвої напруги, намагається не створювати паніки.

«Безпека дуже важлива. Не можна нехтувати сигналами повітряної тривоги, навіть якщо щось повз пролітає. Вірогідність може бути будь-яка. Авжеж буває важко, коли це ніч, і діти сплять, то вони йдуть через плач. Я намагаюся тримати спокійний стан. Пояснюю, що наразі нам краще спуститися в укриття».

Щодо методів виховання, то тут зіркова мама хоче бути прикладом для своїх синів.

«Як би банально це не звучало, але виховувати своїх дітей не хочу. Хочу давати класний приклад. І це не означає, що я можу поводитися тільки добре. Навпаки, мені здається, що дітям треба показувати абсолютно весь спектр емоцій, обставин, щоб вони не зростали в якійсь бульбашці. Треба пояснювати, що у світі є різне, але від тебе залежить, що ти з того світу вибереш».

Також Віра Кекелія поділилася цікавою історією з поїздки у потязі, яка може стати в пригоді тим, хто думає, як проводити сімейне дозвілля. 

«Зі мною їхав чоловік. Ми розговорилися. В нього двоє дітей, дружина. І вони кожні вихідні виїжджають в якесь інше місто. Так вони повністю вивчають Україну. Я подумала тоді, як же це круто. Перед тим, як їхати в місто якесь, вони обов’язково вивчали його історію. Я ще не запровадила таку традицію, бо сини дуже маленькі — 2 та 4 рочки. Але вони для мене стали прикладом. Зараз мені подобається у вихідні з дітками обов'язково подивитися щось нове».

В новому випуску «Кварталу» вже цієї неділі, 20 жовтня, о 19:00  на 1+1 Україна на глядачів чекає прем'єра пісні від Віри Кекелії. 

Віра Кекелія

Нагадаємо, концерт «Єдиного Кварталу», який проходив в Палаці «Україна», також мав благодійну мету. Частина коштів від квитків буде спрямована на допомогу нашим захисникам. Також на концерті «кварталівці» оголосили збір на РЕБи для підрозділу ударних БПЛА «CODE 9.2» 92-ї окремої штурмової бригади. Долучитися до збору зможуть і телеглядачі - перейшовши за QR-кодом на екрані. 

Дивіться нові випуски «Вечірнього Кварталу» 20 та 27 жовтня о 19:00 на каналі 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми не сваримося»: зірка Кварталу Ірина Сопонару розкрила секрет щасливого шлюбу і дала пораду жінкам, як зберегти іскру в тривалих стосунках

Новини по темі