Юлія Саніна з чоловіком і сином замилували родинною фотосесією

Юлія Саніна з чоловіком і сином замилували родинною фотосесією | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/the_hardkiss

Вони випромінюють радість.

Поділитися:

Фронтвумен гурту Tha Hardkiss Юлія Саніна не часто ділиться сімейними знімками у соцмережах. Тож цього разу вона влаштувала для своїх підписників в Instagram справжнє свято. Так, зірка показала чарівні світлини з сімейної фотосесії, від одного погляду на які хочеться усміхнутись.

На фото Юлія, її чоловік Вал та син Данило невимушено позують на камеру. І варто зазначити, що наймолодший член родини чи не найбільше насолоджується процесом зйомки (якщо вірити його широкій усмішці та блиску в очах).

Милішої фотосесії у нас ще не було! – зауважила Саніна під фото.

Для сімейних знімків співачка обрала ніжну білу сукню та чорну косуху. А виразний макіяж у коричневих тонах вдало доповнили ніжні кучері.

Фото: instagram/the_hardkiss

«Такі теплі, домашні й затишні фото», – прокоментувала одна з підписниць Юлії. «Крута сімейка», – не приховала захвату інша шанувальниця.

До слова, фани зіркового подружжя знову не дійшли згоди в дискусії про те, на кого ж таки схожий чотирирічний Данило. Тож можемо додати лише одне – від обох батьків хлопчик взяв по трохи.

Нагадаємо, нещодавно зірка здивувала своїх шанувальників містичним перевтіленням.

Більше новин про Юлію Саніну читай тут:

1. Інтерв'ю з Юлією Саніною: Про пригоди в Америці, особливий концерт The Hardkiss та інші відвертості

2. Юлія Саніна чи не вперше похизувалася відвертим фото в купальнику

3. Юлія Саніна вражає неординарними образами у новому ліричному відео The Hardkiss

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі