Наталія Могилевська інтригує новим коханням

Наталія Могилевська інтригує новими стосунками у пісні Покохала | 1+1
Фото: Прес-служба Наталії Могилевської

І про це розповідає в новій пісні «Покохала».

Поділитися:

Минулого місяця співачка, переможниця «Танців з зірками» Наталія Могилевська завершила інтерв'ю з 1plus1.ua на інтригуючій ноті. Артистка зізналася, що в жовтні цього року випустить нову пісню «Покохала»… небезпідставно.

І ось цей день настав – 3 жовтня вона таки потішила прихильників обіцяною композицією. При цьому продовжує підігрівати інтерес до свого особистого життя.

«Наталі, а на концерті 14 числа був присутній дуже симпатичний чоловік, який з вас очей не зводив весь вечір. Здавалося, що ви пісню «Покохала» співали саме йому», — пишуть їй фани.

Тим часом Могилевська ці підозри не коментує. Лише написала багатозначну фразу у своєму Instagram:

Я не коментуватиму цю прем'єру, любі мої. Вона говорить сама за себе.

Цікаво, що над створенням пісні працювала FOXX / Studios на чолі з Вадимом Лисицею, відомим аранжувальником «Фабрики зірок», продюсер співачки Alyosha, саунд-продюсер LOBODA і співпродюсер багатьох треків MOZGI Entertainment.

Дивися lyric video на пісню «Покохала»:

Також нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська презентувала свою версію Гімну України, яку також виконала на паркеті «Танців з зірками». Пригадай, як це було!

Читай останні новини про співаку:

1. Наталія Могилевська захопила неординарним етнообразом

2. Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

3. 10 найяскравіших номерів суперфіналістів «Танців з зірками»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі