Іменинник Дзідзьо пригадав, на що витратив свої перші гонорари

Дзідзьо пригадав, на що витратив свої перші гонорари | 1+1

А також розповів про зйомки нового серіалу.

Поділитися:

Популярний співак, актор, тренер «Голосу. Діти» Дзідзьо (Михайло Хома) прикрасив обкладинку тижневика «Теленеделя». На фото він позує в образі головного героя з серіалу «Відморожений». Журнал вийшов 20 листопада – у день народження артиста. Співаку виповнилося 36 років. В інтерв'ю виданню він розповів про зйомки нової комедії, участь у «Танцях з зірками» і відкрив секрет, чим йому довелося пожертвувати заради шоу.

Перші привітання на свій день народження Дзідзьо завжди отримує від мами.

«Я їй дуже вдячний за те, що колись вона прийняла найважливіше рішення у своєму житті і дала мені можливість народитися. Адже мене могло і не бути. Моя мама, Галина Янівна, під час вагітності отримала жахливі опіки, і їй довелося робити серйозний вибір: приймати ліки і робити пересадку шкіри або зберегти дитину. Вона вибрала останнє». 

Це наше спільне свято, – розповів артист.

Фото: instagram/dzidzio

Дзідзьо також пригадав своє дитинство у 90-х, порівнюючи його зі своєю роллю у серіалі «Відморожений». Хоча для багатьох тоді були непрості часи, співак згадує їх із романтизмом. 

«Мені тоді було не так багато років, але я запам’ятав 90-ті як час, коли нічого не було, все треба було купувати на базарі, всі їздили у Польщу за товаром. А ще згадую плакати з відомими музикантами, артистами та просто красивими дівчатами, джинси-варьонки, великі светри з візерунками, польські телеканали, на яких показували зовсім інакше кіно і мультфільми, ніж були у нас», – сміється Михайло.

Тоді ж співак почав заробляти перші гроші на корпоративах. Свої невеликі гонорари він відкладав, щоб купити зимові чоботи мамі та старшій сестрі.

Мені було дуже приємно, що можу подарувати такий дефіцитний товар як взуття на зиму. Мама і сестра були дуже раді, – поділився Дзідзьо.

Розповідаючи про зйомки серіалу, актор зазначив, що найбільше запам’ятав сцену з «розмороженням» свого героя. За його словами, було справді холодно і сиро, бо знімали цю сцену у справжньому підвалі. 

Добре, що це було влітку. Взимку такі епізоди далися б складніше, – прокоментував Дзідзьо.

Більше подробиць про творче життя і нові проекти популярного артиста читай в інтерв'ю тижневику «Теленеделя».

Прем’єра комедійного серіалу «Відморожений» на телеканалі 1+1 відбудеться вже цього року. 

За сюжетом 16-серійної комедії «Відморожений», родина Дзідзюків у підвалі власного будинку випадково знаходить замороженого Мішу Дзідзюка – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у «лихих 90-х». Виробництвом проекту на замовлення каналу 1+1 займається продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ».  

Нагадаємо, цієї осені Дзідзьо взяв участь у «Танцях з зірками». Дивись його перший виступ на головному паркеті країни:

Дізнайся більше про життя співака:

1. 

2. «Боже, як мені важко»: Дзідзьо прокоментував участь у «Танцях з зірками»

3.