Стала відома дата прем’єри серіалу «Відморожений» з Дзідзьо у головній ролі

Стала відома дата прем’єри серіалу «Відморожений» з Дзідзьо у головній ролі

Дивись серіал вже зовсім скоро.

Поділитися:

16 грудня о 21:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра 16-серійного комедійного серіалу «Відморожений», головну роль в якому виконав співак, актор, тренер вокального проекту «Голос. Діти», народний улюбленець — Дзідзьо.

У центрі сюжету серіалу — історія веселого авантюриста із 90-х Михайла Дзідзюка, якого і зіграє Дзідзьо. Герой у минулому став учасником наукового експерименту і «заморозився» в кріокамері на довгих два десятка років. Хоча він і «прокинеться» у сучасному, але розумом, звичками, менталітетом залишиться ще у тих лихих 90-х.  

Оскільки частина сюжету комедії відбувається в минулому, та й головний герой Міша так і не осучасниться в 2019 році, весь серіал буде передавати атмосферу 90-х. Її глядач легко зможе впізнати по одягу, речам, сленгу та стилю тих часів: малинових піджаках, «джинсах-варьонках» та давно забутих касетах.

«Сьогодні романтика 90-их в тренді. Вони повертаються в моду, одяг і музику. Цей стиль  осучаснили, все стало «смачно». Але насправді люди тоді одягалися не так красиво. У ті часи було непросто всім. У 90-х мені було не так багато років, але я ті часи запам'ятав як період, коли нічого не було, все треба було купувати на базарі, всі їздили в Польщу за товарами. Пригадую «джинси-варьонки», великі светри з візерунками. Дефіцит хороших речей, продуктів, купони, якими всі розраховувалися. А ще у мене були плакати, які починали привозити з-за кордону, і вішати на стіни. Це були плакати з відомими музикантами, групами. Також з Польщі почали возити журнали «Пан+Пані», з тих журналів теж виривали сторінки з красивими дівчатами і вішали на стіни», — згадує свої 90-ті співак.

За сюжетом серіалу, родина Дзідзюків збирається нарешті продати свій старий будинок у Вишневому та переїхати жити до Києва. Їхня заповітна мрія, наче Титанік, розбивається об лід. У власному підвалі в старому холодильнику вони випадково знаходять замороженого Мішу — свого родича, який зник 23 роки тому. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який ще й за всіма документами є власником цього самого будинку, виставленого на продаж.

Окрім Дзідзьо, ролі у серіалі зіграли Всеволод Шекита, Катерина Вишнева, Владислава Глєба, Григорій Лещенко, Ярослав Шахторин, Сергій Либа, Надія Кугай та Борис Книженко. А в одній із серій також з’явиться співак Павло Зібров, який виконає свій відомих хіт 90-х.

Проект є власною розробкою телеканалу 1+1. Продюсери комедійного серіалу — Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Авторами сценарію є Кирило Тимченко, Павло Остриков, Юрій Русин та Роман Розенгурт.  Виробництвом проекту на замовлення каналу 1+1 займався продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ» — продюсери Тетяна Куц та Вікторія Горенштейн. 

А поки ти чекаєш прем'єру вибухової комедії, дивись трейлер стрічки просто зараз: