Які торгові марки соків і негазованої води треба відправити на експертизу «Життя без обману» (голосування)

Олексій Душка перевірить, із чого виготовляють вітчизняні соки та що входить до складу негазованої води.

Поділитися:

Рейтинг борошна та печива від Олексія ДушкиУ наступному випуску шоу «Життя без обману» ведучий програми Олексій Душка дізнається, із чого насправді українські виробники виготовляють фруктові та овочеві соки, а також перевірить, що входить до складу столової негазованої води.

Олексій Душка пропонує українцям самостійно визначити торгові марки, продукцію яких треба відправити на незалежну експертизу.

Після оголошення результатів ведучий «Життя без обману» відверто розповість, із чого вітчизняні виробники виготовляють соки та воду.

Нагадаємо, що раніше Олексій Душка відправив на експертизу молочнішоколадніковбасні виробинапівфабрикати та м'ясну продукцію.

Шокуючі результати приголомшили не лише ведучого 1+1, а й сотні українців. Проте Олексій Душка дав цінні поради, як відрізнити якісні продукти від «хімічної бомби».

Олексій Душка  переконаний, щоб залишатися здоровим треба не лише правильно харчуватися, а й вести активний спосіб життя. У своєму блозі ведучий 1+1 ділиться корисними порадами, як займатися спортом і скинути зайві кілограми.