«Коли заміж?»: Дівчата з «Жіночого Кварталу» підказали, як відповідати на дратівливі запитання

Дівчата з «Жіночого Кварталу» підказали, як відповідати на дратівливі запитання | Шоу-бізнес | 1+1

Влучно і напрочуд дотепно!

Поділитися:

Вже сьогодні о 21:30 на 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного проекту «Жіночий Квартал». 14 красунь-учасниць підкорюватимуть глядачів влучними жартами та запальними виступами.

Дівчата розповідають, що зі сцени «Жіночого Кварталу» часто лунають жарти про ситуації, які дійсно відбуваються в їхньому житті. Також вони порадили, як відповідати на ТОП-11 безтактних і набридливих запитань рідних, друзів і навіть других половинок.

Яка кар’єра, які подорожі? Жінка має присвятити себе родині!

«А я не жінка, я – богиня»,  такий варіант пропонує Оля Жуковцова. А Іра Сопонару радить відповісти серйозно: «Є жінки, які здатні на більше».

Як ти ходиш на цих шпильках?

«Одразу лівою вперед, потім правою вперед, і так до кінця дня»,  відповідає Катя Нікітіна.

Скільки хлопців у тебе було до мене?

Іра Сопонару радить відповісти так: «Ти у мене перший». А от Аліна Гордієнко пропонує дещо шокувати чоловіка зустрічним запитанням: «Тобі дані за цей тиждень?»

Чому ти в джинсах постійно? Ти ж дівчинка!

«Так, дівчинка. Але в джинсах зручніше бити з вертухи», ‒ констатує факт Саша Машлятіна.

Чому ти така худа? Хлопці на кістки не кидаються!

Іра Сопонару відповідає так, щоб не виникало додаткових запитань: «Так на твоєму фоні кожен худим буде здаватися». 

Що робиш?

Анастасія Євтушенко: «Те, що і всі – живу, дихаю...»

Ти взагалі заміж плануєш виходити?

«Звичайно! То ж покликання кожної жінки – дарувати щастя чоловіку. Де б він не сховався..», – з лукавою усмішкою відповідає Еліна Мбані.

Чому в тебе немає хлопця?

Іра Сопонару одразу розставляє всі крапки на «і»: «Бо у мене є чоловік».

А моя мама краще готує!

Валерія Товстолєс не стримує іронії: «А ти ще той фантазер!»

Можна тебе поцілувати?

«А ти зуби чистив?»,  коротко і влучно відповідає Еліна Мбані.

У тебе що – ці дні?

«Так, дні спілкування з людьми, які ставлять дурні запитання» відповідає Саша Машлятіна, і коментарі тут зайві.

Не пропусти нові випуски «Жіночого Кварталу», адже учасниці гуморшоу жартуватимуть про жіночу дружбу, стосунки дітей та батьків, щоденні турботи та секрети дівчат. Зокрема, вони зіграють мініатюри про те, як правильно заводити курортні романи, та з якими думками тато відпускає 16-річну доньку на її перше побачення.

Ірина Сопонору покаже, як чоловіки спаковують валізи в подорож: «Готуючись до концерту «Жіночого Кварталу», ми мали дуже щільний графік репетицій. Часу не вистачало навіть на те, щоб зібрати речі, тому вперше в житті я попросила зробити це свого хлопця. Відкриваємо валізу і перше, що бачимо, – ніж. Так. Дуже необхідна річ. Шорти, майки поклав. А ще записка є: «Вибач, салатовий світшот, хоч убий, не знайшов. Весь холодильник перевернув».

На сцені «Жіночого Кварталу» також з’являться відомі та улюблені зірки мільйонів українців, серед яких NK та Лайма Вайкуле.

Здивують красуні-учасниці не тільки колоритним гумором, а й новими образами. Дівчата змінять чорні сукні та костюми на легкі вбрання білого кольору, підкреслюючи свою жіночність.

Нагадаємо, до складу «Жіночого Кварталу» увійшли 14 красивих та відомих представниць українського шоу-бізнесу: актриса «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, вокалістки «Голосу країни» на 1+1 Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе, актриса Ольга Жуковцова, зірки «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолєс, Катерина Нікітіна, Аліна Гордієнко та Олександра Машлятіна, актриса Молодого театру Анастасія Євтушенко

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про улюблене гумористичне шоу:

  1. Зірка «Жіночого Кварталу» та «Ліги сміху» виходить заміж
  2. Битва образів: Артистки «Жіночого Кварталу» у total white вбраннях
  3. Артистка Жіночого Кварталу Ірина Сопонару розповіла про свого британського коханого