Прем’єра Жіночого Кварталу: Євген Кошовий заради дівчат вдягне перуку і панчохи

Прем’єра Жіночого Кварталу: Євген Кошовий заради дівчат вдягне перуку і панчохи

6 жовтня о 21:15 на 1+1 відбудеться прем’єра нового гумористичного проекту Жіночий Квартал.

Поділитися:

Учасницями шоу стали 14 красивих, талановитих, відомих і сміливих представниць прекрасної половини людства. Дівчата запевняють, що в кожному з випусків з гумором будуть обіграні ситуації, в які точно втрапляли глядачки Жіночого Кварталу та їхні подруги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук: «Я ніколи так не раділа, коли з мене сміялися!»

У першому випуску учасниці проекту жартуватимуть про відпочинок на морі зі своїми обранцями і засідання суду у справі про пограбування банку, яке вчинив симпатичний злочинець Володимир Шумко. «На даний момент, за браком доказів і неточністю показань свідків, ми не можемо висунути звинувачення, тож попросимо підсудного зняти футболочку», — запропонує Тетяна Песик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дівич-вечір»: Як пройшла презентація Жіночого Кварталу (фото)

«Концерт тільки почався, а я вже розумію, наскільки тут все по-іншому, — зізнається Олена Кравець просто на сцені «Жіночого Кварталу» — незвичне відчуття, коли ти перевдягаєшся у спільній гримерці і на тебе ніхто не витріщається».

Утім, за словами Кравець, чоловіки все ж з’являтимуться у «Жіночому Кварталі». Ведучим, наприклад, буде Володимир Зеленський. Також у прем’єрному випуску глядачі побачать спеціальних гостей Євгена Кошового, Олександра Пікалова, Василя Вірастюка, Романа Міщерякова й Володимира Шумка.

Євген Кошовий стане жінкою-бухгалтером, яка видаватиме акторкам «Жіночого Кварталу» зарплату. «Чому мені не бути злою, якщо у мене ні дебет з кредитом не сходиться, ні джинси», - буде скаржитись гуморист у незвичному для себе образі.

«Стронгмен» Вірастюк на сцені «Жіночого Кварталу» стане чоловіком одної з учасниць проекту Тетяни Песик:

— Ти знову качався? Не гупай ногами, коли ходиш. Мені вже сусіди знизу дзвонили й скаржились, що в них стеля ходуном ходить, коли ти гупаєш.

— Тань, ми ж на першому поверсі живемо.

— Мені з метро дзвонили, Вася.

Нагадаємо, до складу нового гумористичного проекту Жіночий квартал увійшли: акторка «Вечірнього Кварталу» Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на «1+1» Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».